Norsk Titanium tar inn mer kapital

I vår skrev vi om at 3d-printerutvikleren Norsk Titanium hadde skrevet ut sin første titankomponent for Boeing. Delen skal sitte i flyfabrikkens nyeste modell, 787 Dreamliner, en flymodell som har hatt problemer både med teknikken og økonomien, men som nå er på rett spor. Delvis med hjelp av Norsk Titanium.

Nå får 3d-printerutvikleren mer vind i seilene med en ny investering av skrivarutvecklaren mer vind i seglen med en ny investering fra Triangle Holdings. Selskapet fokuserer på flyteknikk og har investert over 1,2 milliarder dollar i flyindustrien. Hvilke beløp det dreier seg om for Norsk Titanium har ikke blitt avslørt.

Noe som likevel er sikkert, er at Norsk Titanium er i gang med en produksjonsenhet for additiv tilvirkning. Den skal ligge i Plattsburgh, USA, og investeringen der ligger på en milliard dollar over en tiårsperiode. Fabrikken forventes å åpne i slutten av 2017.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Sverige med når GKN gasser på

GKN Aerospace har nå samarbeidet med Saab i ett år. Flere 3d-printede komponenter er leveret og sertifisert. Disse sitter nå i en del Saab-produserte fly. Men dette er ikke det eneste svenskrelaterte prosjektet som flyindustrigiganten arbeider med…

Publisert av: 

Ny adm dir i EOS

EOS grunnlegger og tidligere administrerende direktør Hans Langer, overlater nå roret til Adrian Keppler. Hans ansvar som ny administrerende direktør for den tyske 3d-printerleverandøren blir å realisere …

Publisert av: