Ny adm dir i EOS

Adrian Keppler blir ny administrerende direktør for EOS.

EOS grunnlegger og tidligere administrerende direktør Hans Langer, overlater nå roret til Adrian Keppler. Hans ansvar som ny administrerende direktør for den tyske 3d-printerleverandøren blir å realisere selskapets strategi rundt begrepet Industri 4.0.
– Vårt mål er å fortsette å bygge på vår ledende markedsposisjon og påvirke industriens digitalisering, sier Keppler. Markedet for additiv tilvirkning tilbyr stort fremtidspotensial. Vi kommer her til å støtte et voksende antall kunder fra en rekke forskjellige industrier og anvendelsesområder.

Hans Langer vil fortsatt være i EOS-konsernet, men skal i fremtiden arbeide med å ekspandere og utvikle konsernet i sin helhet.

Mer informasjon finner du på EOS sitt nettsted.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del denne artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Sverige med når GKN gasser på

GKN Aerospace har nå samarbeidet med Saab i ett år. Flere 3d-printede komponenter er leveret og sertifisert. Disse sitter nå i en del Saab-produserte fly. Men dette er ikke det eneste svenskrelaterte prosjektet som flyindustrigiganten arbeider med…

Publisert av: 

Ny adm dir i EOS

EOS grunnlegger og tidligere administrerende direktør Hans Langer, overlater nå roret til Adrian Keppler. Hans ansvar som ny administrerende direktør for den tyske 3d-printerleverandøren blir å realisere …

Publisert av: