Massivits gigantprinter får flere brukere

Jan-Olof Jungersten, adm dir på Visutech, som er nordisk selger av MassivITs 3d-printere.

Det går godt for israelske Massivit, som med sin kjempeprinter Massivit 1800 fokuserer på store komponenter for butikker, utstillinger og offentlige miljøer. Etter lanseringen forrige sommer har man sendt ut over 30 systemer til 15 forskjellige land.

Mange av Massivits kunder finner vi i den tradisjonelle grafiske bransjen, som italienske Sismaprint. De investerte i en 1800-modell for å komme inn på nye forretningsområder. Nå er firmaet aktivt i event, interiør og reklameprodukter.

En annen fjær i hatten var da motehuset Louis Vuitton ominnredet en av sine pop-up butikker i Sydney, Australia. Her hjalp Massivit til med å printe ut hele innredningen til butikken, en jobb som tok to uker.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Sverige med når GKN gasser på

GKN Aerospace har nå samarbeidet med Saab i ett år. Flere 3d-printede komponenter er leveret og sertifisert. Disse sitter nå i en del Saab-produserte fly. Men dette er ikke det eneste svenskrelaterte prosjektet som flyindustrigiganten arbeider med…

Publisert av: 

Ny adm dir i EOS

EOS grunnlegger og tidligere administrerende direktør Hans Langer, overlater nå roret til Adrian Keppler. Hans ansvar som ny administrerende direktør for den tyske 3d-printerleverandøren blir å realisere …

Publisert av: