Bedre integrasjon med Ultimaker Cura 3.0

Nå slipper Ultimaker sin oppdaterte programvare Cura 3.0, som kan lastes ned på selskapets nettsted. Blant nyhetene er bedre integrasjon med veletablerte CAD-verktøy som Solidworks og Siemens NX.
Ultimaker Cura 3.0 inneholder også en ny slicer som ifølge selskapet skal forbedre både ytelsen og brukeropplevelsen for Ultimakers 3d-printere, programvare og tjenester.

Foretaket har også oppdatert brukergrensesnittet i programvaren med nytt fargeskjema og intuitive kontroller for å sjekke printerinnstillingene.

De nye innstillingene for skins (Skin Removal Width, Skin Expand Distance, Extra Skin Wall Count) skal gi mindre strenger, bedre toppdetaljer og raskere utskrifter.

I september 2017 introduserte Ultimaker en ny programvarestrategi som innebærer regelmessige lanseringer med oppgraderinger som løpende forbedrer den eksisterende maskinvaren. Ultimaker Cura 3.0 utgjør den første lanseringen med denne nye strategien.

Les om alle nyhetene i Ultimaker Cura 3.0 her.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kartlegger havbunnen i 3D

Det danske selskapet Teledyne RESON konstruerer og produserer avansert sonarutstyr for å undersøke og kartlegge havbunnen med 3d-skanning. Kundekretsen er global og består først og fremst av kunder innen det marine, forskningsinstitutter, myndigheter og militæret.

Publisert av: 

Som varm kniv i smør

Om du er en av dem som foretrekker smør fremfor margarin, og som til overmål oppbevarer smøret i kjøleskapet så kan du ha kjent på frustrasjonen når det gjelder selve påføringen av smøret på brødskiven.

Publisert av: 

3d-printet leppestiftapplikator

3D printing revolusjonerer flere og flere områder — inklusive noen områder du kanskje ikke hadde forestilt deg. Forskere fra britiske Cosmetic Science Group at London College of Fashion har eksperimentert med bruk av additiv tilvirkning for en helt ny bransje: Kosmetikk.

Publisert av: