EnvisionTEC slipper større versjoner

EnvisionTEC lanserer to større versjoner av sin Perfactory og cDLM, hvilket innebærer at man flytter grensen for maks byggevolum blant sine løsninger.

Den nye Perfactory 4 LED XXL blir EnvisionTECs største printer med et byggevolum på 230 x 143,75 x 200 millmeter og en XY-oppløsning på 60 mikrometer. Den nye Vida cDLM får et byggevolum på 145 x 81.5 x 100 millimeter og en XY-oppløsning på 76 mikrometer.

På programvaresidan kommer en oppdatering til verktøypakken Perfactory Software Suite, PSS. Her inngår verktøy for filforberedelse, overvåking og håndtering av prints. Verktøypakken skal fungere med alle maskiner i porteføljen.

PSS har nå fått støtte for 3MF-filformatet og nå inngår flere ulike eksponeringsstrategier for spesifikke mønstre. Blant nye verktøy finner vi igjen muligheten til å skalere komponenter og inspektere lag. Det er dessuten spesifikke programvarefunksjoner for å kontrollere høyhastighetsprints med foretakets cDLM-printer.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kartlegger havbunnen i 3D

Det danske selskapet Teledyne RESON konstruerer og produserer avansert sonarutstyr for å undersøke og kartlegge havbunnen med 3d-skanning. Kundekretsen er global og består først og fremst av kunder innen det marine, forskningsinstitutter, myndigheter og militæret.

Publisert av: 

Som varm kniv i smør

Om du er en av dem som foretrekker smør fremfor margarin, og som til overmål oppbevarer smøret i kjøleskapet så kan du ha kjent på frustrasjonen når det gjelder selve påføringen av smøret på brødskiven.

Publisert av: 

3d-printet leppestiftapplikator

3D printing revolusjonerer flere og flere områder — inklusive noen områder du kanskje ikke hadde forestilt deg. Forskere fra britiske Cosmetic Science Group at London College of Fashion har eksperimentert med bruk av additiv tilvirkning for en helt ny bransje: Kosmetikk.

Publisert av: