Overvåk produksjonen med Ultimaker Cura Connect

Cura Connect er en helt ny programvare fra Ultimaker for overvåking og håndtering av produksjon. Med programmet skal man blant annet kunne fjernstyre en gruppe Ultimaker 3-maskiner.

Når utskriftsvolumene vokser er det to veier man kan gå. Enten satser man på en ny og større maskin, eller så utvider en med flere av den samme. Velger man det sistnevnte stilles det høye krav på hvordan arbeidsflyten håndteres. Distribusjon av jobber, overvåking av produksjon, kontroll med materialsupplering, med mer. Nettopp denne typen utfordringer vil Ultimaker styre med nye Cura Connect.

I programvaren inngår det funksjoner som skjemalegging, prioritering av jobber i jobbkøen, instillinger og forberedelsee før en printjobb, og selvsagt fjernovervåking av alle produksjonsparametre direkte i telefonen eller datamaskinen.

Med programvaren kan man også gruppere flere 3D-printere i en overgripende arbeidsflyt. Man kan også lage undergrupper for ulike avdelinger på selskapet, eller for spesifikke prosjekter.

Ultimaker Cura Connect kan lastes ned fra Ultimakers nettsted.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kartlegger havbunnen i 3D

Det danske selskapet Teledyne RESON konstruerer og produserer avansert sonarutstyr for å undersøke og kartlegge havbunnen med 3d-skanning. Kundekretsen er global og består først og fremst av kunder innen det marine, forskningsinstitutter, myndigheter og militæret.

Publisert av: 

Som varm kniv i smør

Om du er en av dem som foretrekker smør fremfor margarin, og som til overmål oppbevarer smøret i kjøleskapet så kan du ha kjent på frustrasjonen når det gjelder selve påføringen av smøret på brødskiven.

Publisert av: 

3d-printet leppestiftapplikator

3D printing revolusjonerer flere og flere områder — inklusive noen områder du kanskje ikke hadde forestilt deg. Forskere fra britiske Cosmetic Science Group at London College of Fashion har eksperimentert med bruk av additiv tilvirkning for en helt ny bransje: Kosmetikk.

Publisert av: