HP introduserer Jet Fusion 300/500

HP Multi Jet Fusion-teknikken gjør det mulig å kontrollere ned på voxelnivå, og endrer måten vi designer og bygger våre produkter på. Publisert med tillatelse av Invent Medical og NACAR.

HP utvider sin portefølje av 3d-printere med modellene Jet Fusion 300/500, bransjens første 3D-printteknikk for tilvirkning, fullfarger, svart eller hvit med med mulighet til å kontrollere materialer ned på voxelnivå.

Prisene på maskinene kommer til å variere, avhengig av konfigurasjon og fargepreferanse. Satsingen antas å åpne opp for nye muligheter for små og middels store produktutviklingsgrupper og designfirmaer, foretak og universiteter, meddeler HP.

Jet Fusion 300/500-serien er utviklet for å komplettere tidligere modeller: 3D Fusion 3200/4200/4210. Tanken er at brukerne dermed skal slippe å gå vekk fra de nåværende plattformene når de designer og tilvirker prototyper og applikasjoner.

– HP har påtatt seg å demokratisere 3d-design og tilvirkning, noe som åpner opp nye muligheter for millioner av innovatører rundt om i verden. Uansett hvilken bransje du jobber i, hvilken kompleksitet på designene du jobber med, eller hvilke farger som passer dine forretningsbehov – svart, hvitt eller fullt fargespekter – den nye HP Jet Fusion 300/500-serien kommer til å gi deg friheten til å lage fantastiske nye delar, uten de begrensningene som forbindes med tradisjonelle produksjonsmetoder, sier Stephen Nigro, Administrerende direktør for 3D Printing, HP Inc.

Foruten muligheten til å kontrollere materialene ned på voxelnivå, tilbyr Jet Fusion 300/500-serien et kompakt design, forbedret arbeidsflytløsning og verdens første integrerte og automatiserte materialleveransesystem, opplyser HP. Dette gir mulighet til større ubevoktet drift, forbedret brukervennlighet og økt produksjonseffektivitet. Jet Fusion 300/500-serierna støtter også de tre fargefilformatene OBJ, VRML og 3MF.

HP Jet Fusion 300/500-seriene er allerede tilgjengelig for bestilling, og kommer til å leveres i løpet av andre halvår 2018.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


S5 fra Ultimaker er her

Denne uken ble Ultimakers nye og større desktop-printer S5 lansert. – Våre kunder har lenge etterspurt en 3d-printer med større byggvolum, sier Daniel Ljungstig, adm dir for Ultimakers nordiske forhandler 3DVerkstan.

Publisert av: 

Ny 3D print-teknologi på vei

Evolve, som er sprunget ut av Stratasys, har nettopp offentliggjort en ny additiv fremstillingsteknologi kalt STEP (Selective Toner Electrophotographic Process). Det er som navnet sier en teknologi som er basert på de elektrostatiske prosessene vi kjenner fra kopimaskiner.

Publisert av: 

Veksten i 3d-print har nådd industrien

Ifølge analyseselskapet Context har det globale 3d-printermarkedet steget med 14 prosent i antall solgte enheter fra fjerde kvartal 2016 til fjerde kvartal 2017. Industriell print er høydespringeren med hele 39 prosent økt vekst takket være en rekke nye metall- og polymermaskiner.

Publisert av: