Slik skal CECIMO og EPMA finne nye samarbeid

CECIMO, European Association of Machine Tool Industry og EPMA, European Powder Metallurgy Association, har tegnet en avtale som har som hensikt å utvikle og fremme den additive tilvirkningsindustrien i EU.

CECIMO og EPMA kommer til å støtte den europeiske tilvirkningsindustrien – gjennom informasjonsutveksling, påvirkningsarbeid og samordning av fremmende tiltak. Sammen kommer de også til å lete etter muligheter til kommende EU-prosjekter.

CECIMO representerer foretak innen den additive tilvirkningsindustrien og samvirker med politiske aktører med hensikt om å utvikle regelverk og forretningsrammer som er til beste for europeisk additiv tilvirkningsteknikk.

EPMA representerer den europeiske metallpulverindustrien og arbeider for å øke bevisstheten rundt additiv tilvirkningsteknikk – med særskilt fokus på metallpulver. Gjennom forskningsprogrammer, workshops, benchmarking og kunnskapsutveksling vil de finne synergieffekter og gjennom dette stimulere nye samarbeidsformer.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Sømløse jakker og kopihoder

I 2018 går det en bølge av 3d-printing i motehusene, noe som gir ulike utslag i de forskjellige motehusene. Kreativ leder Demna Gvasalia i moteselskapet Balenciaga bruker 3d-printing i sine kreasjoner. Resultatet er nesten sømløse jakker, som er med i Balenciagas kolleksjon for HøstVinter 2018.

Publisert av: 

Ny global 3D-service fra Dassault Systèmes

I stil med det globale 3D-nettverket 3DHubs lanserer Dassault Systèmes nå 3DEXPERIENCE Marketplace. Marketplace er en del av 3DEXEPERIENCE plattformen som forbinder 50 digitale produsenter med kunder som trenger 3D objekter. Plattformen tilbyr alle former for 3D-produksjon, fra 3D-print til CNC-fresing, laserskjæring og formstøping.

Publisert av: 

Fourcade med 3d-printet våpendesign

Martin Fourcade fra Frankrike gjorde det godt i skiskyting i OL i PyeongChang og stakk av med tre gullmedaljer. På jaktstarten skjøt Fourcade en perfekt siste stående runde med en rifle fra Athletics 3D, de hadde lagd prototypen til Fourcades våpen med en Zortrax M200 3D printer.

Publisert av: