3D Center tar sterkt SLS-materiale til Sverige

windform

3D Center innleder salgsavtale med italienske CRP Technology for salg av SLS – materialet WINDFORM. Med denne avtalen mellom 3D Center og CRP Technology økes 3D Centers produktportefølje av materiale for additiv tilvirkning.

– Vi ser en økt etterspørsel av High performance materiale med ekstreme egenskaper, både for produksjon og produktutvikling, sier Casper Rosén, en av grunnleggerne av 3D Center. WINDFORM tilfredsstiller meget høyt stilte krav og vi er stolte over å kunne presentere dette på markedet i Skandinavia og Baltikum. WINDFORM ligger helt på linje med våre krav på høy kvalitet og det er et velkomment tilskudd til vår eksisterende produktportefølje av materialer for SLS. CRP Technology er et meget profesjonelt foretak med 20 års erfaring innen additiv tilvirkning. Denne avtalen er av stor verdi for oss som salgsagent.

WINDFORM er et forsterket komposittmateriale for SLS-teknikk og består av kull- eller glassfiberforsterket polyamid. I sortimentet for WINDFORM finnes ulike materialer med muligheten til å velge rett materiale for ulike behov. WINDFORM omfatter materialer som er ikke-ledende og som er godkjent for hudkontakt (WINDFORM GT och LX 2.0), vanntette materialer (WINDFORM SP og GT) med godkjente outgassing tester. Windform benyttes for en mengde applikasjoner så som motorsport og aerospace, bilindustri og design samt medisinske og marine tilpasninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: