3D Center tar sterkt SLS-materiale til Sverige

windform

3D Center innleder salgsavtale med italienske CRP Technology for salg av SLS – materialet WINDFORM. Med denne avtalen mellom 3D Center og CRP Technology økes 3D Centers produktportefølje av materiale for additiv tilvirkning.

– Vi ser en økt etterspørsel av High performance materiale med ekstreme egenskaper, både for produksjon og produktutvikling, sier Casper Rosén, en av grunnleggerne av 3D Center. WINDFORM tilfredsstiller meget høyt stilte krav og vi er stolte over å kunne presentere dette på markedet i Skandinavia og Baltikum. WINDFORM ligger helt på linje med våre krav på høy kvalitet og det er et velkomment tilskudd til vår eksisterende produktportefølje av materialer for SLS. CRP Technology er et meget profesjonelt foretak med 20 års erfaring innen additiv tilvirkning. Denne avtalen er av stor verdi for oss som salgsagent.

WINDFORM er et forsterket komposittmateriale for SLS-teknikk og består av kull- eller glassfiberforsterket polyamid. I sortimentet for WINDFORM finnes ulike materialer med muligheten til å velge rett materiale for ulike behov. WINDFORM omfatter materialer som er ikke-ledende og som er godkjent for hudkontakt (WINDFORM GT och LX 2.0), vanntette materialer (WINDFORM SP og GT) med godkjente outgassing tester. Windform benyttes for en mengde applikasjoner så som motorsport og aerospace, bilindustri og design samt medisinske og marine tilpasninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: