FDM-materiale nå også for mindre Fortus-modeller

stratasys_fortus_450mc

Stratasys slipper et nytt materiale for sine to produksjonssystemer Fortus 400mc og 450mc. Materialet, ULTEM TM 1010, har tidligere kun vært tilgjengelig for Fortus 900mc.

ULTEM TM 1010 ble sluppet i 2014 og er en biokompatibel termoplast som skal ha god motstandskraft mot varme og god strekkholdbarhet. Materialet er utviklet for applikasjoner innen rom & fly, kjøretøyindustri, næringsmiddelproduksjon og medisinteknikk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: