Sigma Labs DEFORM har kontroll på geometrien

sigma_labs_deform

Amerikanske Sigma Labs utvikler inspeksjonsløsninger og programvare for 3d-printverden. Nå lanserer foretaket programvaren DEFORM, som er en del av foretakets løsninger for kvalitetskontroll og prosessovervåking i serien PrintRite3D.

DEFORM er et verktøy som genererer geometrisk informasjon for hvert bygglag i en 3d-printprosess og rapporterer disse videre til ett inspeksjonssystem. Programmet kan forutsi deformasjoner og forstyrrelser i byggeprosessen. Akkurat som med INSPECT er programmet kompatibelt med inspeksjonsløsninger fra ulike leverandører.

Nå i oktober er betatestingen av DEFORM i gang og det første foretaket som tester programmet er amerikanske Honeywell Aerospace. Deretter sendes betaen til de foretak som inngår i Sigma Labs Early Adopter-program.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: