Sigma Labs DEFORM har kontroll på geometrien

sigma_labs_deform

Amerikanske Sigma Labs utvikler inspeksjonsløsninger og programvare for 3d-printverden. Nå lanserer foretaket programvaren DEFORM, som er en del av foretakets løsninger for kvalitetskontroll og prosessovervåking i serien PrintRite3D.

DEFORM er et verktøy som genererer geometrisk informasjon for hvert bygglag i en 3d-printprosess og rapporterer disse videre til ett inspeksjonssystem. Programmet kan forutsi deformasjoner og forstyrrelser i byggeprosessen. Akkurat som med INSPECT er programmet kompatibelt med inspeksjonsløsninger fra ulike leverandører.

Nå i oktober er betatestingen av DEFORM i gang og det første foretaket som tester programmet er amerikanske Honeywell Aerospace. Deretter sendes betaen til de foretak som inngår i Sigma Labs Early Adopter-program.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: