Solidworks 2016 i butikken nå

solidworks_2016

Solidworks 2016 er den nyeste utgaven av Dassault Systèmes suite av 3d-designapplikasjoner. Mer enn 90 prosent av forbedringene i Solidworks 2016 er et direkte resultat av feedback fra brukerdatabasen, mener foretaket.

Ny funksjonalitet som har vært etterspurt av brukere omfatter blant annet evnen til å kunne formes til alle former av overflater og å visualisere og bidra til å validere produktoppførsel.

Andre nyheter er muligheten til å skape mer effektiv kommunikasjon mellom design- og produksjonsteam og å raskt lage bilder for markedsføring samt nye og enklere snarveier til kommandoene. Dessuten er det et forbedret brukergrensesnitt.

Solidworks Model Based Definition Enhancements er en møte å definere, organisere og tilgjengeliggjøre konstruksjonsanvisninger direkte i 3d for å unngå tvilstilfeller i konverteringen fra 2d til 3d. Solidworks Visualize (tidligere Bunkspeed) er et verktøy for å lage grafikk som tar designet fra konsept til konsument, og bistår brukerne i å ta bedre designbeslutninger, gjennom et “kamera” for Solidworks og andre CAD-data.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: