Solidworks 2016 i butikken nå

solidworks_2016

Solidworks 2016 er den nyeste utgaven av Dassault Systèmes suite av 3d-designapplikasjoner. Mer enn 90 prosent av forbedringene i Solidworks 2016 er et direkte resultat av feedback fra brukerdatabasen, mener foretaket.

Ny funksjonalitet som har vært etterspurt av brukere omfatter blant annet evnen til å kunne formes til alle former av overflater og å visualisere og bidra til å validere produktoppførsel.

Andre nyheter er muligheten til å skape mer effektiv kommunikasjon mellom design- og produksjonsteam og å raskt lage bilder for markedsføring samt nye og enklere snarveier til kommandoene. Dessuten er det et forbedret brukergrensesnitt.

Solidworks Model Based Definition Enhancements er en møte å definere, organisere og tilgjengeliggjøre konstruksjonsanvisninger direkte i 3d for å unngå tvilstilfeller i konverteringen fra 2d til 3d. Solidworks Visualize (tidligere Bunkspeed) er et verktøy for å lage grafikk som tar designet fra konsept til konsument, og bistår brukerne i å ta bedre designbeslutninger, gjennom et “kamera” for Solidworks og andre CAD-data.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: