Solidworks 2016 i butikken nå

solidworks_2016

Solidworks 2016 er den nyeste utgaven av Dassault Systèmes suite av 3d-designapplikasjoner. Mer enn 90 prosent av forbedringene i Solidworks 2016 er et direkte resultat av feedback fra brukerdatabasen, mener foretaket.

Ny funksjonalitet som har vært etterspurt av brukere omfatter blant annet evnen til å kunne formes til alle former av overflater og å visualisere og bidra til å validere produktoppførsel.

Andre nyheter er muligheten til å skape mer effektiv kommunikasjon mellom design- og produksjonsteam og å raskt lage bilder for markedsføring samt nye og enklere snarveier til kommandoene. Dessuten er det et forbedret brukergrensesnitt.

Solidworks Model Based Definition Enhancements er en møte å definere, organisere og tilgjengeliggjøre konstruksjonsanvisninger direkte i 3d for å unngå tvilstilfeller i konverteringen fra 2d til 3d. Solidworks Visualize (tidligere Bunkspeed) er et verktøy for å lage grafikk som tar designet fra konsept til konsument, og bistår brukerne i å ta bedre designbeslutninger, gjennom et “kamera” for Solidworks og andre CAD-data.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: