Sterkere materiale til 3D Systems CubePro

cube_pro

3D Systems slipper nå et nytt materiale for mindre CubePro-maskiner. Det dreier seg om et polyamid-materiale som skal gi høy fleksibilitet, holdbarhet og robusthet. Dette skal man kunne benytte for mer krevende applikasjoner som funksjonelle deler for tester og sluttprodukter i mindre skala.

Materialet er en blanding hvor blant annet Nylon 6 er en bestanddel. Dessuten er materialet kompatibelt med 3D Systems nye støttemateriale Infinity som skal være vannløselig.

Strekkholdbarheten for det nye materialet ligger på 4785 psi, bruddforlengelseverdien er på 22 prosent. Bøybruddgrensen er på 8270 psi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: