Sterkere materiale til 3D Systems CubePro

cube_pro

3D Systems slipper nå et nytt materiale for mindre CubePro-maskiner. Det dreier seg om et polyamid-materiale som skal gi høy fleksibilitet, holdbarhet og robusthet. Dette skal man kunne benytte for mer krevende applikasjoner som funksjonelle deler for tester og sluttprodukter i mindre skala.

Materialet er en blanding hvor blant annet Nylon 6 er en bestanddel. Dessuten er materialet kompatibelt med 3D Systems nye støttemateriale Infinity som skal være vannløselig.

Strekkholdbarheten for det nye materialet ligger på 4785 psi, bruddforlengelseverdien er på 22 prosent. Bøybruddgrensen er på 8270 psi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: