Stratasys og Adobe samarbeider for flere farger

adobe_stratasys

3d-printerleverandøren Stratasys meddeler at de innleder et samarbeid med programvareleverandøren Adobe som et ledd i å forbedre 3d-printing i farger.

Det første skrittet i samarbeidet er at neste versjon av Adobes verktøysuite Adobe CC får en funksjon for å bestille 3d-printing via onlinetjenesten Stratasys Direct Express. Dette skal blant annet være mulig å gjøre direkte fra programmet Photoshop CC. Man skal kunne få tilbudsinformasjon, validere og forhåndsvise de filene som skal 3d-printes.

Neste skritt i samarbeidet er en i fellesskap utviklet programvare for enklere formgivning av 3d-modeller i fire farger. En første versjon av verktøyet ble vist på Adobes globale event Adobe Max i Los Angeles i begynnelsen av oktober. Det finnes ennå ingen informasjon om når programvaren slippes kommersielt.

Med samarbeidet så ser det ut som at Stratasys satser på å senke tersklene for tredimensjonalt design, samtidig som man vil nå ut til grafiske formgivere og andre 2d-kreatører.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: