Stratasys og Adobe samarbeider for flere farger

adobe_stratasys

3d-printerleverandøren Stratasys meddeler at de innleder et samarbeid med programvareleverandøren Adobe som et ledd i å forbedre 3d-printing i farger.

Det første skrittet i samarbeidet er at neste versjon av Adobes verktøysuite Adobe CC får en funksjon for å bestille 3d-printing via onlinetjenesten Stratasys Direct Express. Dette skal blant annet være mulig å gjøre direkte fra programmet Photoshop CC. Man skal kunne få tilbudsinformasjon, validere og forhåndsvise de filene som skal 3d-printes.

Neste skritt i samarbeidet er en i fellesskap utviklet programvare for enklere formgivning av 3d-modeller i fire farger. En første versjon av verktøyet ble vist på Adobes globale event Adobe Max i Los Angeles i begynnelsen av oktober. Det finnes ennå ingen informasjon om når programvaren slippes kommersielt.

Med samarbeidet så ser det ut som at Stratasys satser på å senke tersklene for tredimensjonalt design, samtidig som man vil nå ut til grafiske formgivere og andre 2d-kreatører.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: