Materialise utvikler byggprosessor for Additive Industries

metalfab1

Materialise har innledet et samarbeid med den nederlandske 3d-printerutvikleren Additive Industries som innebærer at Materialise utvikler en byggprosessor til det andre foretaket. Løsningen skal brukes i Additive Industries kommende industrielle 3d-printerløsning for metallproduksjon, MetalFAB1.

Samarbeidet er det siste i en lang rekke der Materialise utvikler byggprosessorer til leverandører. For et par uker siden innledet Arcam et liknende samarbeid med Materialise.

Ifølge foretakene kommer den byggprosessoren som nå er under utvikling til å forenkle produksjonsprosessen i MetalFAB1. Den kommer også til å gjøre kommunikasjonen mellom datahåndtering og 3d-printer enklere og mer oversiktig. Den segmenteringsalgoritmen som deler opp CAD-filer i lag som Materialise har utviklet skal også gjøre det enklere å håndtere store filer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: