Materialise utvikler byggprosessor for Additive Industries

metalfab1

Materialise har innledet et samarbeid med den nederlandske 3d-printerutvikleren Additive Industries som innebærer at Materialise utvikler en byggprosessor til det andre foretaket. Løsningen skal brukes i Additive Industries kommende industrielle 3d-printerløsning for metallproduksjon, MetalFAB1.

Samarbeidet er det siste i en lang rekke der Materialise utvikler byggprosessorer til leverandører. For et par uker siden innledet Arcam et liknende samarbeid med Materialise.

Ifølge foretakene kommer den byggprosessoren som nå er under utvikling til å forenkle produksjonsprosessen i MetalFAB1. Den kommer også til å gjøre kommunikasjonen mellom datahåndtering og 3d-printer enklere og mer oversiktig. Den segmenteringsalgoritmen som deler opp CAD-filer i lag som Materialise har utviklet skal også gjøre det enklere å håndtere store filer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: