Materiale med farger til Autodesks 3d-printer Ember

autodesk_emberAutodesk har eksperimentert frem nye materialer til sin SLA-baserte 3d-printer Ember. Dessuten oppgraderer man maskinens firmware, noe som skal gi høyere utskriftshastighet og kvalitet, mener foretaket.

Med den nye programvaren skal brukere også kunne kalibrere i X- og Y-ledd ned til en nøyaktighet på +-25 mikrometer. Sitter du på en ny modell er det bare å installere. Har du derimot modellen Explorer Ember vil du trenge en oppdatering som kan bestilles gratis her.

Autodesk Ember er et åpent system, noe som betyr at man som bruker kan eksperimentere med materialer fra tredjepart. Men foretaket gir nå ut et nytt materialkit med farger som cyan, magenta, gul og svart. Snart kommer også hvitt. Disse nye fargede materialene kan brukes hver for seg eller blandes. De kan også blandes med Autodesk Standard Clear-materialet om man vil ha gjennomsiktighet i sine 3d-utskrevne deler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: