Materiale med farger til Autodesks 3d-printer Ember

autodesk_emberAutodesk har eksperimentert frem nye materialer til sin SLA-baserte 3d-printer Ember. Dessuten oppgraderer man maskinens firmware, noe som skal gi høyere utskriftshastighet og kvalitet, mener foretaket.

Med den nye programvaren skal brukere også kunne kalibrere i X- og Y-ledd ned til en nøyaktighet på +-25 mikrometer. Sitter du på en ny modell er det bare å installere. Har du derimot modellen Explorer Ember vil du trenge en oppdatering som kan bestilles gratis her.

Autodesk Ember er et åpent system, noe som betyr at man som bruker kan eksperimentere med materialer fra tredjepart. Men foretaket gir nå ut et nytt materialkit med farger som cyan, magenta, gul og svart. Snart kommer også hvitt. Disse nye fargede materialene kan brukes hver for seg eller blandes. De kan også blandes med Autodesk Standard Clear-materialet om man vil ha gjennomsiktighet i sine 3d-utskrevne deler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: