Innleder året med ny metallprinter

3d_systems_prox_dmp_320

Nå lanserer 3D Systems ytterligere en metallprinter i sin serie med Direct Metal-teknikk. Denna gangen dreier det seg om modellen ProX DMP 320. Det er en maskin som er utviklet for høy presisjon, prestasjon samt optimert for kritiske anvendelsesområder innen rom & fly, medisinteknikk og automotive.

3D Systems mener at løsningen setter en ny standard i produktivitet. Den er utstyrt med ulike fremstillingsmoduler som skal forenkle materialbytte eller påfylling. Skrivaren leveres også lastet med byggparametre hentet fra en database med nesten en halv million produksjoner, noe som ifølge leverandøren skal gi forutsigbarhet og repeterbarhet i produksjonen, uansett geometri.

ProX DMP 320 har et byggvolum på 275 x 275 x 420 millimeter. Den takler materialer som titan, nikkellegeringer og rustfritt stål. Maskinen slippes i to versjoner; en for rustfritt stål og en for nikkellegering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: