Innleder året med ny metallprinter

3d_systems_prox_dmp_320

Nå lanserer 3D Systems ytterligere en metallprinter i sin serie med Direct Metal-teknikk. Denna gangen dreier det seg om modellen ProX DMP 320. Det er en maskin som er utviklet for høy presisjon, prestasjon samt optimert for kritiske anvendelsesområder innen rom & fly, medisinteknikk og automotive.

3D Systems mener at løsningen setter en ny standard i produktivitet. Den er utstyrt med ulike fremstillingsmoduler som skal forenkle materialbytte eller påfylling. Skrivaren leveres også lastet med byggparametre hentet fra en database med nesten en halv million produksjoner, noe som ifølge leverandøren skal gi forutsigbarhet og repeterbarhet i produksjonen, uansett geometri.

ProX DMP 320 har et byggvolum på 275 x 275 x 420 millimeter. Den takler materialer som titan, nikkellegeringer og rustfritt stål. Maskinen slippes i to versjoner; en for rustfritt stål og en for nikkellegering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *