Innleder serieproduksjon med ti nye Arcam-maskiner

gex9

GE Aviations italienske datterselskap Avio Aero fokuserer på å konstruere og produsere turbinblader som inngår i konsernenes flyutvikling. I flere år har de arbeidet med EBM-teknologi fra Arcam.

Nå investerer foretaket i ti Arcam-maskiner på ett brett, hvilket innebærer en fordobling av maskinparken. Den tyngstveiende årsaken til denne store investeringen er at man er klar for å ta skrittet over til serieproduksjon av turbinblader.

– De nye maskinene er avgjørende når vi går mot serieproduksjon, sier Giacomo Vessia, produksjonssjef hos Avio Aero i Torino. Arcam er en ledende leverandør av 3d-printere for titanlegeringer og vi henvendte oss nok en gang til dem med stor tillit etter å ha benyttet deres teknologi i flere år.

De turbinbladene som Avio Aero lager skal sitte i lavtrykksturbinen i GE Aviations motor GE9X. Den kommer blant annet til å sitte i Boeings 777X-fly som skal fly kommersielt rundt 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: