Mcor slipper mindre maskin med støtte for farger

mcor_arkeMcor Technologies, det irske foretaket som står bak en 3d-printerteknikk som bruker vanlig papir som materiale, slipper nå en mindre 3d-printer som passer på skrivebordet.

Det dreier seg likevel ikke om en tradisjonell konsumentrettet løsning. Mcor ARKe klarer akkurat som de større Iris HD og Matrix 300+—modellene å produsere i fire farger i opp til 4800 x 2400 dpi. Noen informasjon om byggvolum har foretaket ikke gått ut med, men vi gjetter at det handler om A4-format, det vil si rundt 21 x 29 centimeter.

mcor-launches-arke-first-desktop-paper-based-3d-printer6
– Vårt mål er at det skal finnes en 3d-printer på hvert kontor, klasserom og, i fremtiden, i hvert hjem, sier Conor MacCormack, administrerende direktør, Mcor Technologies. Slippet av Mcor ARKe er en milepæl for foretaket og bransjen, akkurat som iPhone var for Apple, eller 747 var for Boeing. Jeg er overbevist om at vår løsning kan stimulere en større implementering av 3d-printere, spesielt innen utdanning og formgivere.

Mcor ARKe ble sluppet på den store tekniske messen CES nå i begynnelsen av januar. Man har allerede fått 2500 forhåndsbestillinger på printeren.

ARKe kommer til å få en prislapp på rundt 6000 dollar. Printeren blir kommersielt tilgjengelig i løpet av andre kvartal i år.


VIDEO: MCOR ARKE

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: