Mcor slipper mindre maskin med støtte for farger

mcor_arkeMcor Technologies, det irske foretaket som står bak en 3d-printerteknikk som bruker vanlig papir som materiale, slipper nå en mindre 3d-printer som passer på skrivebordet.

Det dreier seg likevel ikke om en tradisjonell konsumentrettet løsning. Mcor ARKe klarer akkurat som de større Iris HD og Matrix 300+—modellene å produsere i fire farger i opp til 4800 x 2400 dpi. Noen informasjon om byggvolum har foretaket ikke gått ut med, men vi gjetter at det handler om A4-format, det vil si rundt 21 x 29 centimeter.

mcor-launches-arke-first-desktop-paper-based-3d-printer6
– Vårt mål er at det skal finnes en 3d-printer på hvert kontor, klasserom og, i fremtiden, i hvert hjem, sier Conor MacCormack, administrerende direktør, Mcor Technologies. Slippet av Mcor ARKe er en milepæl for foretaket og bransjen, akkurat som iPhone var for Apple, eller 747 var for Boeing. Jeg er overbevist om at vår løsning kan stimulere en større implementering av 3d-printere, spesielt innen utdanning og formgivere.

Mcor ARKe ble sluppet på den store tekniske messen CES nå i begynnelsen av januar. Man har allerede fått 2500 forhåndsbestillinger på printeren.

ARKe kommer til å få en prislapp på rundt 6000 dollar. Printeren blir kommersielt tilgjengelig i løpet av andre kvartal i år.


VIDEO: MCOR ARKE

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: