Valgfrie munnstykker i to nye Ultimaker-modeller

ultimaker2_extended_plus

Ultimaker slapp i begynnelsen av januar to nye 3d-skrivermodeller som bygger på Ultimaker 2-serien. Blant de fremste nyhetene hos Ultimaker 2+ og Ultimaker 2 Extended+ er utskiftbare munnstykker.

Både Ultimaker 2+ and Ultimaker 2 Extended+ har blitt utstyrt med en ny funksjon som gjør det mulig å skifte munnstykke. Ved å bytte munnstykke skal det være enklere å arbeide med flere ulike materialer, samt å velge mellom høyere detaljrikhet eller høyere utskriftshastighet. Nytt er også en kraftfullere materialmater og forbedret kjøling.

– De nye skrivermodellene er resultatet av tilbakemeldinger fra kunder og ulike samarbeid som vi har innledet, sier Jos Burger, Ultimakers administrerende direktør. Begge modellene har fått betydelige oppgraderinger basert på funksjoner som våre kunder har oppgitt at de gjerne vil ha i en 3d-skriver.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: