Valgfrie munnstykker i to nye Ultimaker-modeller

ultimaker2_extended_plus

Ultimaker slapp i begynnelsen av januar to nye 3d-skrivermodeller som bygger på Ultimaker 2-serien. Blant de fremste nyhetene hos Ultimaker 2+ og Ultimaker 2 Extended+ er utskiftbare munnstykker.

Både Ultimaker 2+ and Ultimaker 2 Extended+ har blitt utstyrt med en ny funksjon som gjør det mulig å skifte munnstykke. Ved å bytte munnstykke skal det være enklere å arbeide med flere ulike materialer, samt å velge mellom høyere detaljrikhet eller høyere utskriftshastighet. Nytt er også en kraftfullere materialmater og forbedret kjøling.

– De nye skrivermodellene er resultatet av tilbakemeldinger fra kunder og ulike samarbeid som vi har innledet, sier Jos Burger, Ultimakers administrerende direktør. Begge modellene har fått betydelige oppgraderinger basert på funksjoner som våre kunder har oppgitt at de gjerne vil ha i en 3d-skriver.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: