Boeing vil printe ut i vektløshet

Flyfabrikanten Boeing har tatt patent på en teknikk for å printe ut komponenter i vektløs tilstand. Patentet beskriver en metode som innbefatter flere 3d-printere som simultant appliserer materiale på et grunnobjekt som holdes på plass gjennom et magnetisk felt. Materialet som benyttes skal ha magnetiske egenskaper for at det ikke skal flyte omkring, uten feste mot objektet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: