Brukere i fokus på årets 3dp Dental-konferanse

3dpdental2016_editorial_img_main3dp Dental er 3dps store årlige konferanse som viser nytten med 3d-printerteknikk og digitale verktøy for tannleger, tanntekniske laboratorier og tannteknikere.

På årets konferanse fokuserer vi spesielt på virksomheter som benytter 3d-printerteknikk for dentale konstruksjoner. Eksempelbasert, selvsagt. Regn med et antall tunge kundetilfeller fra svenske brukere innen forskjellige områder.

Vi fortsetter å undersøke teknikk for digitale avtrykk – hvilke systemer er testet ut og hvordan benyttes de innen svensk tannpleie? Hva tilfører de for tannteknikerne, tannlegene og pasientene? Hvordan påvirker digitaliseringen mulighetene med nye tilvirkningsmetoder?

I år har vi invitert kerameksperten Erik Adolfsson fra den svenske forskningsorganisasjonen Swerea. Han forklarer hvordan deres 3d-printere for keramiska applikasjoner fungerer. Han tar dessuten opp hvordan deres keramiske forskning påvirker dentalbransjen.

Her finner du mer info om konferansen 3dp Dental 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: