Nettstedet åpnet!

norwegian_flag

Velkommen til 3DP Norge!

Med start i dag, den 11. februar, får Norge sitt eget nettsted, 3DP Norge, for nyheter innen additiv tilvirkning, eller 3D-printing som vel er det mest brukte begrepet i media om dette. Nettstedet er søsternettsted til det etablerte svenske nettstedet 3dp.se og er drevet av AGI Publishing House og sjefredaktøren for 3dp.se Mattias Kristiansson.

Her vil det daglig bli publisert nyheter, fordypninger, reportasjer ute hos norske brukere og leverandører og intervjuer med eksperter fra 3d-printverden. Nettstedets norske redaktør, Roger Stormo vil gjerne høre fra deg om du har tips til noe vi kan skrive om, nyheter, arrangementer osv. Du kan nå Roger på epostadressen roger.stormo@agi.no.

Ukentlig vil vi dessuten sende ut et nyhetsbrev med de siste nyhetene, før de publiseres på nettstedet. Påmelding skjer her på denne siden.

I november i år kommer 3dp Norge også til å arrangere sitt første event i Oslo. Hold utkikk på 3dpnorge.no.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: