Nettstedet åpnet!

norwegian_flag

Velkommen til 3DP Norge!

Med start i dag, den 11. februar, får Norge sitt eget nettsted, 3DP Norge, for nyheter innen additiv tilvirkning, eller 3D-printing som vel er det mest brukte begrepet i media om dette. Nettstedet er søsternettsted til det etablerte svenske nettstedet 3dp.se og er drevet av AGI Publishing House og sjefredaktøren for 3dp.se Mattias Kristiansson.

Her vil det daglig bli publisert nyheter, fordypninger, reportasjer ute hos norske brukere og leverandører og intervjuer med eksperter fra 3d-printverden. Nettstedets norske redaktør, Roger Stormo vil gjerne høre fra deg om du har tips til noe vi kan skrive om, nyheter, arrangementer osv. Du kan nå Roger på epostadressen roger.stormo@agi.no.

Ukentlig vil vi dessuten sende ut et nyhetsbrev med de siste nyhetene, før de publiseres på nettstedet. Påmelding skjer her på denne siden.

I november i år kommer 3dp Norge også til å arrangere sitt første event i Oslo. Hold utkikk på 3dpnorge.no.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Lysende forretningsidé

En mer fleksibel og bærekraftig produksjonsmetode førte til at Signify, tidligere Philips Lighting, introduserte 3D-printing i sin produksjon. Selskapet har vært en pioner innen belysningsindustrien for å ta i bruk additiv produksjon – men reisen dit har ikke vært enkel.

Publisert av: