3D Systems satser på medisinteknikk med nytt test- og produksjonssenter

3dsystems_medical_centerEn av de raskest voksende bransjene når det gjelder 3d-skrivere er medisinteknikk. Nå åpner 3d-skriverleverandøren 3D Systems et teknologisenter i USA der de viser frem alle sine produkter og tjenester innen medisinteknikk. Healthcare Technology Center, som det heter, er foretakets sentrale hub for alle aktiviteter firmaet har innen medisinteknikk og helsesektoren.

På senteret samarbeider man tett med yrkesvirksomme innen ulike helsesektorer samt med leverandører av medisinteknikk. Noen av de applikasjonene som er mest kjente er implantater, verktøy, kirurgisimuleringar samt modeller for planlegging av inngrep samt for utdanning.

Man kommer også til å ha et fullbefarent produksjonsanlegg der man skal produsere allerede utviklede applikasjoner, men også helt nye idéer. Man spenner over 3d-skriverteknikker som SLA, metallsintring, SLS, ColorJet og MultiJet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *