3dp Norge arrangerer konferanse

3dp_dagen_oslo
Den 9. november arrangerer 3dp Norge 3dp-Dagen – en heldagskonferanse om 3d-skriverteknikk på Oslo Kongressenter. Det blir en bred dag der vi inviterer norske og internasjonale eksperter som foredragsholdere. Målet er å vise fordelene med 3d-skriverteknikken i bransjer som tilvirkningsindustri, dental, medisinteknikk, arkitektur, formsprøyting og prototyper med mer.

Konferansen 3dp-Dagen holdes i lokalet Forum på Oslo Kongressenter midt i Oslo sentrum. Under evenementet kommer vi dessuten til å ha en utstilling der du kan se nærmere på 3d-printere, materialer, programvare og 3d-utskrevne applikasjoner fra ulike bransjer.

Vil du få oppdateringer om konferansen, er du interessert i å stille ut eller holde en presentasjon? Kontakt sjefredaktør Mattias Kristiansson, mk@3dp.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *