3dp Norge arrangerer konferanse

3dp_dagen_oslo
Den 9. november arrangerer 3dp Norge 3dp-Dagen – en heldagskonferanse om 3d-skriverteknikk på Oslo Kongressenter. Det blir en bred dag der vi inviterer norske og internasjonale eksperter som foredragsholdere. Målet er å vise fordelene med 3d-skriverteknikken i bransjer som tilvirkningsindustri, dental, medisinteknikk, arkitektur, formsprøyting og prototyper med mer.

Konferansen 3dp-Dagen holdes i lokalet Forum på Oslo Kongressenter midt i Oslo sentrum. Under evenementet kommer vi dessuten til å ha en utstilling der du kan se nærmere på 3d-printere, materialer, programvare og 3d-utskrevne applikasjoner fra ulike bransjer.

Vil du få oppdateringer om konferansen, er du interessert i å stille ut eller holde en presentasjon? Kontakt sjefredaktør Mattias Kristiansson, mk@3dp.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: