3dp Norge arrangerer konferanse

3dp_dagen_oslo
Den 9. november arrangerer 3dp Norge 3dp-Dagen – en heldagskonferanse om 3d-skriverteknikk på Oslo Kongressenter. Det blir en bred dag der vi inviterer norske og internasjonale eksperter som foredragsholdere. Målet er å vise fordelene med 3d-skriverteknikken i bransjer som tilvirkningsindustri, dental, medisinteknikk, arkitektur, formsprøyting og prototyper med mer.

Konferansen 3dp-Dagen holdes i lokalet Forum på Oslo Kongressenter midt i Oslo sentrum. Under evenementet kommer vi dessuten til å ha en utstilling der du kan se nærmere på 3d-printere, materialer, programvare og 3d-utskrevne applikasjoner fra ulike bransjer.

Vil du få oppdateringer om konferansen, er du interessert i å stille ut eller holde en presentasjon? Kontakt sjefredaktør Mattias Kristiansson, mk@3dp.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: