3dp Norge arrangerer konferanse

3dp_dagen_oslo
Den 9. november arrangerer 3dp Norge 3dp-Dagen – en heldagskonferanse om 3d-skriverteknikk på Oslo Kongressenter. Det blir en bred dag der vi inviterer norske og internasjonale eksperter som foredragsholdere. Målet er å vise fordelene med 3d-skriverteknikken i bransjer som tilvirkningsindustri, dental, medisinteknikk, arkitektur, formsprøyting og prototyper med mer.

Konferansen 3dp-Dagen holdes i lokalet Forum på Oslo Kongressenter midt i Oslo sentrum. Under evenementet kommer vi dessuten til å ha en utstilling der du kan se nærmere på 3d-printere, materialer, programvare og 3d-utskrevne applikasjoner fra ulike bransjer.

Vil du få oppdateringer om konferansen, er du interessert i å stille ut eller holde en presentasjon? Kontakt sjefredaktør Mattias Kristiansson, mk@3dp.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: