Mindre versjon av 3d-printer for tekstilmaterialer

electroloom_miniAmerikanske Electroloom gjorde nok at ett og annet øyenbryn hevet seg da de for to år siden offentliggjorde sin tekstil-3D-printer med samme navn. 3D-printer er kanskje å ta i, det det dreier seg om er en teknikk som kan skyte ut tekstilfibre på en mal for ulike plagg, t-skjorte, kjole etc. Fibermaterialet er klebrig og fester seg på malen.

Nå lanserer foretaket en miniversjon av den opprinnelige printeren, med navnet Electroloom Mini. Maskinen arbeider ikke med maler på samme måte som sin storebror, men med sylindre som sprayes med fibermateriale, som skaper et tøystykke.

Electroloom Mini gjør bruk av et polyesterliknende materiale. Det fine med den lille modellen er at man kan arbeide med ulike farger, samt at sluttmaterialet er et tøystykke som kan videreforedles.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: