Salgsrekord for Concept Laser

concept_laser_b2
Den tyske 3d-skriverutvikleren Concept Laser har nå sluppet sin årsrapport for 2015. Også i år viser den økt salg og forbedret resultat.

Foretaket økte i fjoråret sitt salgsresultat med hele 54 prosent sammenliknet med 2014. Total ordreinngang gikk opp til 161 (110) maskiner. Installasjonsbasen består nå av over 550 maskiner verden over.

I begynnelsen av fjoråret lanserte Concept Laser en større løsning i X Line-serien i form av modellen 2000R. Byggevolum ligger på 800 x 400 x 500 millimeter. Maskinen benytter to laserkilder på 1000 watt hver.

Foretaket ble også prisbelønnet for sin inspeksjonsløsning QM Meltpool 3D i International Additive Manufacturing Award 2016. Med QM Meltpool 3D skal man i realtime kunne holde oppsyn med byggeprosessen hele veien ned til smeltepoolen. Dataene fra løsningen kan også visualiseres i en 3d-modell for videre analyse av brukeren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *