Verktøykasse for sykehus som vil skrive ut i 3d

mimics_care_suiteDet belgiske servicebyrået Materialise har nylig lansert Mimics Care Suite, en verktøykasse og en programvareplattform for å formgi og 3d-printe anatomiske modeller, kirurgiguider og pasientspesifikke implantater.

Mimics Care Suite er en plattform med både programvare og tjenester for sykehus som har behov av alt fra visualiserings- og planleggingsmodeller, til implantater og kirurgiguider. Har sykehuset allerede en egen 3d-skriver, så er det mulig å kople plattformen til denne. Det inngår dessuten funksjoner for å bestille 3d-utskrifter fra eksterne leverandører.

I løsningen er også programvaren Mimics InPrint inkludert, noe som foretaket mener er et enklere verktøy for kirurger som har behov for å lage modeller direkte på sykehuset uten å først måtte sende bestillinger til et internt eller eksternt servicebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: