Verktøykasse for sykehus som vil skrive ut i 3d

mimics_care_suiteDet belgiske servicebyrået Materialise har nylig lansert Mimics Care Suite, en verktøykasse og en programvareplattform for å formgi og 3d-printe anatomiske modeller, kirurgiguider og pasientspesifikke implantater.

Mimics Care Suite er en plattform med både programvare og tjenester for sykehus som har behov av alt fra visualiserings- og planleggingsmodeller, til implantater og kirurgiguider. Har sykehuset allerede en egen 3d-skriver, så er det mulig å kople plattformen til denne. Det inngår dessuten funksjoner for å bestille 3d-utskrifter fra eksterne leverandører.

I løsningen er også programvaren Mimics InPrint inkludert, noe som foretaket mener er et enklere verktøy for kirurger som har behov for å lage modeller direkte på sykehuset uten å først måtte sende bestillinger til et internt eller eksternt servicebyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *