3d-skanner gjør det lettere å se resultater av treningen

3d-scanning-full-length-mirror-naked-labs-fitness-tracking-next-level-1Selv om vi setter opp mål for hvor mye vi skal gå ned i vekt eller pumper for å få mer muskler stuper det ofte på at motivasjonen ikke alltid er den rette når det kommer til stykket. Vi opplever ganske enkelt ikke at treningen gir noe synlig resultat raskt nok.

Det vil Naked Labs, et fitnessforetak i Silicon Valley, forsøka å endre på med hjelp av et nytt produkt. Med The Naked 3D Fitness Tracker håper man at flere ska få hjelpe til å få grep om midjemålet.

The Naked 3D Fitness Tracker består av et 3d-skanning speil, en roterende plate med en innebygd vekt og en app. Brukeren stiller seg på platen som roterer langsomt en hel runde. I løpet av 20 sekunder er ”speilet” klart med en helkropps 3d-skanning.

Via den appen som man laster ned på sin smarttelefon kan man deretter se sig selv i detalj fra alle vinkler samtidig som man får upplysninger om vekt og body mass index.

– På denne måten blir det enklere å se forandringer, eller rettere sagt forbedringer, av treningen, sier Farhad Farahbakhshian hos Naked Labs. I appen markeres, med hjelp av et varmekart, også de områdene der fett har blitt forvandlet til muskler eller der muskelmassen har økt i omfang.

Synes man likevel ikke at forskjellen er tilstrekkelig, presenteres bildene fra hvert skanningstillfelle som en film.

– Da pleier de fleste å bli overbevist om at trening gir resultater, avslutter Farhad Farahbakhshian som håper at treningssentre rundt omkring i verden skal nappe på det nye produktet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: