3d-skanner gjør det lettere å se resultater av treningen

3d-scanning-full-length-mirror-naked-labs-fitness-tracking-next-level-1Selv om vi setter opp mål for hvor mye vi skal gå ned i vekt eller pumper for å få mer muskler stuper det ofte på at motivasjonen ikke alltid er den rette når det kommer til stykket. Vi opplever ganske enkelt ikke at treningen gir noe synlig resultat raskt nok.

Det vil Naked Labs, et fitnessforetak i Silicon Valley, forsøka å endre på med hjelp av et nytt produkt. Med The Naked 3D Fitness Tracker håper man at flere ska få hjelpe til å få grep om midjemålet.

The Naked 3D Fitness Tracker består av et 3d-skanning speil, en roterende plate med en innebygd vekt og en app. Brukeren stiller seg på platen som roterer langsomt en hel runde. I løpet av 20 sekunder er ”speilet” klart med en helkropps 3d-skanning.

Via den appen som man laster ned på sin smarttelefon kan man deretter se sig selv i detalj fra alle vinkler samtidig som man får upplysninger om vekt og body mass index.

– På denne måten blir det enklere å se forandringer, eller rettere sagt forbedringer, av treningen, sier Farhad Farahbakhshian hos Naked Labs. I appen markeres, med hjelp av et varmekart, også de områdene der fett har blitt forvandlet til muskler eller der muskelmassen har økt i omfang.

Synes man likevel ikke at forskjellen er tilstrekkelig, presenteres bildene fra hvert skanningstillfelle som en film.

– Da pleier de fleste å bli overbevist om at trening gir resultater, avslutter Farhad Farahbakhshian som håper at treningssentre rundt omkring i verden skal nappe på det nye produktet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: