Bedre farger og overflatefinish med nye Stratasys J750

Stratasysj75Stratasys lanserer om dagen en ny Polyjet 3d-skriver som eksperter spår kommer til å revolusjonere måten vi ser på 3d-utskrifter i lang tid fremover.
Den nye skriveren J750 greier å kombinere flere materialer og lager dessuten realistiske utskrifter med virklighetstro farger og perfekt overflatefinish.
– Stratasys J750 tar produktutviklingen til et helt nytt nivå, sier Evald Ottosson hos Protech som har ansvaret for Stratasys på de nordiske markedene. Med Stratasys J750 finnes det ikke lengre noen begrensninger for en designer eller produktutvikler. Alt kan skrives ut!
Nye Stratasys J750 skriver ut raskere og krever færre materialbytter enn tidligere Polyjet 3d-skrivere. Den utviklede programvaren tilbyr dessuten automatisk kartlegging av farger og materialer for å maksimere produktivitetet. Det gir i sin tur en lav kostnad per del.
Med Stratasys J750 finnes det over 360 000 farger å velge mellom og skriveren kan lades med seks modellmaterialer samtidig, hvilket samtidig drastisk minsker mengden materiale som går til spille.
Den nye utskriftsteknologien som ligger till grunn for Stratasys J750 gjør at hastigheten og utskriftskvaliteten også kan økes til et oppsiktsvekkende nivå samtidig som man får ekstremt glatte overflater og fine detaljer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: