Eksklusiv titanklokke produseres med 3d-skriver

Officine_Panerai_3d_watchGiovanni Panerai kunne ikke ha noen som helst ide om at hans klokker skulle bli blant de første til å tilvirkes med 3d-teknologi når han startet sin lille fabrikk i Firenze for mer enn 150 år siden.

Allerede fra begynnelsen av satset man på kvalitetsklokker og andre instrumenter for den italienske marine. Men det skulle drøye frem til like før millenniumskiftet før Officine Panerai introduserte en serie eksklusive armbåndsur i et lite, begrenset opplag som raskt vekket interesse fra et internasjonalt publikum med mye penger på bankkontoen.

Nå om dagen har Officine Panerai lansert sin første klokke som er tilvirket med hjelp av 3d-teknikk. Modellen det dreier seg om har det ikke helt korte navnet ”Lo Scienziato Luminor 1950 Tourbillon GT Titano” og sies å ”kombinere ny teknikk med klassisk design”.

Men hvor mye klokken koster fremgår ikke. Men en ting er sikkert: den kommer ikke til å være billig. Men på den andre siden får man en klokke med tourbillon (en funksjon som minsker gravitasjonens påvirkning) og som kan vise tiden for to tidssoner samtidig samt en klokke som ikke veier stort mer enn en fjær.

Og kanskje viktigst av alt, en klokke som ikke mange andre kan glitre med rundt håndleddet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *