Fordoblet resultat for tyske SLM Solutions

SLM Solutions adm dir Markus Rechlin.

SLM Solutions adm dir Markus Rechlin.

Lübeckbaserte SLM Solutions Group, en av verdens ledende leverandører av metallbasert additiv tilvirkningsteknologi, kan se tilbake på et fremgangsrikt år.

I 2015 fordoblet SLM resultatet til nærmere 20 millioner kroner etter skatt samtidig som omsetningen doblet seg til nærmere 250 millioner kroner, fremfor alt som et resultat av en sterk sluttspurt under det fjerde kvartalet.

– Den raske veksten er naturligvis svært gledelig. Bak de fine tallene befinner det seg en sterk produktportefølje og mange engasjerte medarbeidere. Foruten en fortsatt positiv vekst på de europeiske markedene har utviklingen vært spesielt sterk i Nordamerika og Asia, sier administrerende direktør Markus Rechlin.

I løpet av 2015 fikk selskapet ordre på 102 3d-metallskrivere noe som skal sammenliknes med 62 maskiner foregående år, samtidig som man har styrket sin stilling som fullserviceleverandør inklusive software og metallpulver for støping av metallkomponenter. SLM Solutions viktigste kundesegment er i første rekke alt innen bilindustri, flyindustri og medisinteknikk.

Ledelsen for SLM Solutions forutser en fortsatt positiv utvikling i 2016.

– Med en allerede sterk posisjon og som markedsleder innen flere segmenter er det vår målsetning å fortsette å vokse raskere enn markedet totalt sett i løpet av de kommende årene, samtidig som vi vil øke interessen for additiv tilvirkning, oppsummerer Markus Rechlin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: