General Electric innvier nytt stort forskningssenter

general_electric_logoNå om dagen har General Electric innviet et nytt stort forskningssenter i Greenville i South Carolina, USA, som retter seg mot blant annet 3d-skriverutvikling, avansert laserteknikk, utvikling av nye keramiske materialer samt selvstyrende robotar.

Forskningssentret har kostet over 630 millioner kroner og omfatter over 12 000 kvadratmeter for å gjøre det mulig å utvikle nye tilvirkningsprosesser og for raskt kunne lage kompliserte prototyper innen foretakets ulike forretningsområder.

En viktig puslespillbrikke i dette arbeidet er å tilvirke teknisk sammensatte komponenter med hjelp av 3d-skriverteknikk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: