General Electric innvier nytt stort forskningssenter

general_electric_logoNå om dagen har General Electric innviet et nytt stort forskningssenter i Greenville i South Carolina, USA, som retter seg mot blant annet 3d-skriverutvikling, avansert laserteknikk, utvikling av nye keramiske materialer samt selvstyrende robotar.

Forskningssentret har kostet over 630 millioner kroner og omfatter over 12 000 kvadratmeter for å gjøre det mulig å utvikle nye tilvirkningsprosesser og for raskt kunne lage kompliserte prototyper innen foretakets ulike forretningsområder.

En viktig puslespillbrikke i dette arbeidet er å tilvirke teknisk sammensatte komponenter med hjelp av 3d-skriverteknikk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-print til kaffen

Replique og Miele kunngjør partnerskap for å 3D-printe tilbehør. Repliques sikre 3D-printplattform er integrert i Mieles nettbutikk, noe som muliggjør f.eks. produksjon i så lite som ett eksemplar, og rask og kostnadseffektiv tilgang til markedet.

Publisert av: