Signcom tar inn to nye leverandører av 3d-skrivere

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 6 april 2016

signcom_evolizerSigncom Nordic i Bollebygd, Sverige, en av de ledende leverandørene av maskiner og forbruksmaterialer til den grafiske bransjen, innleder samarbeid med to nye leverandører innen 3d-skrivere for additiv tilvirkning.

– Vi blir nå nordisk distributør og servicepartner for polske Zortrax. Dessuten blir vi eksklusiv distributør for østerrikske EvoTech i Norden, sier Mikael Björk, produktansvarlig.
Zortrax har to modeller – M200 og Inventure. Begge skriverne arbeider med hjelp av LPD-teknikk (Layer Plastic Deposition) og passer bra for såvel førstegangskjøpere som profesjonelle brukere.

– Begge Zortraxmodellene er ”Step In 3d-skrivere” men med meget høy presisjon og store muligheter når det gjelder valg av materiale der det finnes et meget stort utvalg av farger og materialer med ulike egenskaper. Begge modellene har også funksjoner som ellers bare finnes på betydelig dyrere 3d-skrivere, fortsetter Mikael Björk.

– Overflatefinishen er helt i toppklasse og har klart høyere kvalitet enn det som er vanlig i dette segmentet.

Zortrax har de to siste årene vunnet flere fine utmerkelser av 3d Hubs og ble kåret til markedets beste Plug’n’Play-printer.

EvoTech leverer den nye modellen EVOlizer som er en profesjonelt bygget 3d-skriver med svært konkurransedyktig pris. Skriveren er en Open Source-maskin og dette åpner for mange muligheter. Også denne skriveren anvender seg av filamenter som byggmateriale. I sortimentet finnes flere materialer med ulike tekniske egenskaper.

– EvoTech er unike som leverandører ettersom de tilbyr sine kunder hjelp med utvikling av nye materialer samt filamenter i kundetilpassede farger.

– Felles for produktene er, foruten det rimelige prisnivået på skriverne, at de har et stort materialutvalg til meget konkurransedyktige priser, avslutter Mikael Björk.

Les mer

Høyoppløste detaljer med SAF-oppdatering

Print deler med SAF-teknologi som er mer presise og i enda høyere oppløsning. Det er mulig med oppgraderingen som er utgitt av Stratasys.
Protech-H350-1024x683-1

Offentligt 3D-printerskap skal få flere til å oppdage teknologien

Gründeren Rasmus Jansson har tatt konseptet print on demand til et nytt nivå. I et pilotprosjekt har han utplassert en FDM-3D-printer som alle kan bestille og bruke.
Internal3-1024x576

Stratasys med 3D-printing rett på klær

DTG - Direct-to-garment (direkte-til-plagg) er en kjent teknologi innen grafisk bransjes segment for tekstilprinting. Nå lanserer Stratasys en ny DTG-løsning for deres tekstil-3D-printer, J850. 
stratasys-d2g-cover

Ultimaker går industrielt med Factor 4

I forbindelse med Hannover Messe lanserte Ultimaker sitt nye flaggskip: Faktor 4. En komplett ende-til-ende-løsning utviklet for 3D-printing i lett industri.
UltiMaker-Factor-4-user-1024x683

Siste nytt

AMEXCI satser med Nikon

Det svenske AM-selskapet AMEXCI har kjøpt en Nikon SLM Solutions NXG XII 600 metall 3D-skriver, med 12 lasere.
IMG_4080-1-scaled

GE Additive får nytt navn

GE Additive har omdøpt seg til Colibrium Additive, et GE Aerospace-selskap. Samtidig faser faser ut merkevarene Concept Laser og Arcam EBM.
CA_RGB-AtmsBlu

Sintratec legger ned virksomheten

Den sveitsiske produsenten Sintratec har gått konkurs. Til tross for vekst og suksess gjennom selskapets ti år lange historie, ble den økonomiske situasjonen til slutt uholdbar.
Sintratec-1024x683

PLM Groups AM-del samles i Addinor

Det som tidligere var PLM Groups 3D-printavdeling får nå en ny drakt i form av merkevaren Addinor.
Addinor_team