Signcom tar inn to nye leverandører av 3d-skrivere

signcom_evolizerSigncom Nordic i Bollebygd, Sverige, en av de ledende leverandørene av maskiner og forbruksmaterialer til den grafiske bransjen, innleder samarbeid med to nye leverandører innen 3d-skrivere for additiv tilvirkning.

– Vi blir nå nordisk distributør og servicepartner for polske Zortrax. Dessuten blir vi eksklusiv distributør for østerrikske EvoTech i Norden, sier Mikael Björk, produktansvarlig.
Zortrax har to modeller – M200 og Inventure. Begge skriverne arbeider med hjelp av LPD-teknikk (Layer Plastic Deposition) og passer bra for såvel førstegangskjøpere som profesjonelle brukere.

– Begge Zortraxmodellene er ”Step In 3d-skrivere” men med meget høy presisjon og store muligheter når det gjelder valg av materiale der det finnes et meget stort utvalg av farger og materialer med ulike egenskaper. Begge modellene har også funksjoner som ellers bare finnes på betydelig dyrere 3d-skrivere, fortsetter Mikael Björk.

– Overflatefinishen er helt i toppklasse og har klart høyere kvalitet enn det som er vanlig i dette segmentet.

Zortrax har de to siste årene vunnet flere fine utmerkelser av 3d Hubs og ble kåret til markedets beste Plug’n’Play-printer.

EvoTech leverer den nye modellen EVOlizer som er en profesjonelt bygget 3d-skriver med svært konkurransedyktig pris. Skriveren er en Open Source-maskin og dette åpner for mange muligheter. Også denne skriveren anvender seg av filamenter som byggmateriale. I sortimentet finnes flere materialer med ulike tekniske egenskaper.

– EvoTech er unike som leverandører ettersom de tilbyr sine kunder hjelp med utvikling av nye materialer samt filamenter i kundetilpassede farger.

– Felles for produktene er, foruten det rimelige prisnivået på skriverne, at de har et stort materialutvalg til meget konkurransedyktige priser, avslutter Mikael Björk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *