XYZprinting satser på skoler

xyz_printing_skolerFlere burde ha tilgang til 3d-skrivere og 3d-skanning. Det mener XYZprinting som nå gjør en offensiv satsing på 3d-skrivere til konsumenter, mindre foretak og fremfor alt skoler.

Samtidig som interessen for 3d-skriverteknikk har vært og fortsatt er meget stor har kostnadene hittil forhindret mange fra å investere i en 3-skriver. Med dette som utgangspunkt har XYZprinting satset på å utvikle et sortiment av 3d-skrivere som skulle gjøre det mulig for flere å få tilgang til teknikken.

– Med vår nye serie 3d-skrivere vil jeg påstå at vi har lykkes, sier Cin-Yee Syria Ho som er markedsansvarlig for Europa hos XYZprinting. Bak dette ligger et intensivt utviklingsarbeid der fokus har ligget på å kunne produsere 3d-skrivere medhøy teknisk prestasjon i forhold til prisen, samtidig som de er enkle i bruk også for de som ikke har noen spesielle forkunnskaper.

– Mange skoler har lenge etterspurt denne typen 3d-skrivere for å benytte i sin undervisning i fremfor alt faget teknologi. Samtidig har vi sett at de også finnes et behov også på lavere nivåer, ikke minst for å vekke elevenes interesse tidlig. Nå håper vi selvsagt at enda flere skal gå til det skrittet å investere i egne 3d-skrivere.

Cin-Yee Syria Ho mener at den nye serien 3d-skrivere også passer bra for mange mindre og middels store foretak.

– Med disse skriverne kan foretakene lage prototyper til rimelige kostnader, en mulighet som etterspørres av stadig flere og som man tidligere i mange tilfeller har savnet.

– Et godt eksempel på skrivere som passer såvel til skoler som mindre foretak er vår Da Vinci Jr 1.0 Wifi, som er en plug-and-play 3d-skriver. Den er utviklet for å kunne anvendes uten noen spesiell forkunnskap eller tidligere erfaring med 3d-skriverteknikk.

– Dessuten har den en meget overkommelig pris, knapt 5 000 kroner, avslutter Cin-Yee Syria Ho.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: