3d-teknologi på høyeste politiske nivå

obamaDen store teknologimessen i Hannover som ble avholdt i slutten av april fikk celebert besøk av president Barack Obama og Tysklands forbundskansler Angela Merkel.

Begge toppolitikerne viste spesielt stor interesse for 3d-skriverteknologi, noe som president Obama tidligere har beskrevet som et ”revolusjonerende” verktøy.

Under en tale på messen, som hovedsakelig handlet om hvordan man kan styrke handelsforbindelsene mellom USA og EU, understrekte Obama viktigheten av å satse på ny teknologi.

I sin tale eksemplifiserte han dette med 3d-skriverteknologi, som han mente kommer til å få en stadig større betydning i mange forskjellige bransjer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: