3d-teknologi på høyeste politiske nivå

obamaDen store teknologimessen i Hannover som ble avholdt i slutten av april fikk celebert besøk av president Barack Obama og Tysklands forbundskansler Angela Merkel.

Begge toppolitikerne viste spesielt stor interesse for 3d-skriverteknologi, noe som president Obama tidligere har beskrevet som et ”revolusjonerende” verktøy.

Under en tale på messen, som hovedsakelig handlet om hvordan man kan styrke handelsforbindelsene mellom USA og EU, understrekte Obama viktigheten av å satse på ny teknologi.

I sin tale eksemplifiserte han dette med 3d-skriverteknologi, som han mente kommer til å få en stadig større betydning i mange forskjellige bransjer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: