Apple selger 3d-skrivere på nettet

ultimaker2plusNå tar Apple inn den første 3d-skriveren i sitt nettsortiment. Det er en skriver fra nederlandske Ultimaker som nå er tilgjengelig i 19 europeiske land, deriblant i Norge.

Ultimaker regnes som en av de fremste produsentene av 3d-skrivere, spesielt i Europa der man er den største produsenten av desktop 3d-skrivere. At Apple nå tar inn Ultimakers 2+ skriver må sees som en stor prestisjegevinst samtidig som det vitner om økt interesse fra Apples side for 3d-skriverteknologien.

Apple har faktisk allerede en del egne patenter for 3d-skrivere, men har hittil valgt å ikke lansere en egen 3d-skriver. Kanskje er dette et tegn på at en endring er på gang?

Ultimaker 2+ har en kapasitet til å skrive 223 x 223 x 205 mm med en hastighet på 300 mm/s, kompatible munnstykker og en oppløsning ned til 20 mikrometer.

Foruten de nordiske landene Norge, Sverige, Danmark og Finland selges Ultimakers skriver via Apples nettsteder i Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Holland, Belgia, Luxemburg, Østerrike, Italia, Sveits, Polen, Portugal, Spania, Ungarn og Tsjekkia.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *