Apple selger 3d-skrivere på nettet

ultimaker2plusNå tar Apple inn den første 3d-skriveren i sitt nettsortiment. Det er en skriver fra nederlandske Ultimaker som nå er tilgjengelig i 19 europeiske land, deriblant i Norge.

Ultimaker regnes som en av de fremste produsentene av 3d-skrivere, spesielt i Europa der man er den største produsenten av desktop 3d-skrivere. At Apple nå tar inn Ultimakers 2+ skriver må sees som en stor prestisjegevinst samtidig som det vitner om økt interesse fra Apples side for 3d-skriverteknologien.

Apple har faktisk allerede en del egne patenter for 3d-skrivere, men har hittil valgt å ikke lansere en egen 3d-skriver. Kanskje er dette et tegn på at en endring er på gang?

Ultimaker 2+ har en kapasitet til å skrive 223 x 223 x 205 mm med en hastighet på 300 mm/s, kompatible munnstykker og en oppløsning ned til 20 mikrometer.

Foruten de nordiske landene Norge, Sverige, Danmark og Finland selges Ultimakers skriver via Apples nettsteder i Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Holland, Belgia, Luxemburg, Østerrike, Italia, Sveits, Polen, Portugal, Spania, Ungarn og Tsjekkia.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: