Apple selger 3d-skrivere på nettet

ultimaker2plusNå tar Apple inn den første 3d-skriveren i sitt nettsortiment. Det er en skriver fra nederlandske Ultimaker som nå er tilgjengelig i 19 europeiske land, deriblant i Norge.

Ultimaker regnes som en av de fremste produsentene av 3d-skrivere, spesielt i Europa der man er den største produsenten av desktop 3d-skrivere. At Apple nå tar inn Ultimakers 2+ skriver må sees som en stor prestisjegevinst samtidig som det vitner om økt interesse fra Apples side for 3d-skriverteknologien.

Apple har faktisk allerede en del egne patenter for 3d-skrivere, men har hittil valgt å ikke lansere en egen 3d-skriver. Kanskje er dette et tegn på at en endring er på gang?

Ultimaker 2+ har en kapasitet til å skrive 223 x 223 x 205 mm med en hastighet på 300 mm/s, kompatible munnstykker og en oppløsning ned til 20 mikrometer.

Foruten de nordiske landene Norge, Sverige, Danmark og Finland selges Ultimakers skriver via Apples nettsteder i Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Holland, Belgia, Luxemburg, Østerrike, Italia, Sveits, Polen, Portugal, Spania, Ungarn og Tsjekkia.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: