Apple selger 3d-skrivere på nettet

ultimaker2plusNå tar Apple inn den første 3d-skriveren i sitt nettsortiment. Det er en skriver fra nederlandske Ultimaker som nå er tilgjengelig i 19 europeiske land, deriblant i Norge.

Ultimaker regnes som en av de fremste produsentene av 3d-skrivere, spesielt i Europa der man er den største produsenten av desktop 3d-skrivere. At Apple nå tar inn Ultimakers 2+ skriver må sees som en stor prestisjegevinst samtidig som det vitner om økt interesse fra Apples side for 3d-skriverteknologien.

Apple har faktisk allerede en del egne patenter for 3d-skrivere, men har hittil valgt å ikke lansere en egen 3d-skriver. Kanskje er dette et tegn på at en endring er på gang?

Ultimaker 2+ har en kapasitet til å skrive 223 x 223 x 205 mm med en hastighet på 300 mm/s, kompatible munnstykker og en oppløsning ned til 20 mikrometer.

Foruten de nordiske landene Norge, Sverige, Danmark og Finland selges Ultimakers skriver via Apples nettsteder i Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Holland, Belgia, Luxemburg, Østerrike, Italia, Sveits, Polen, Portugal, Spania, Ungarn og Tsjekkia.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: