Canon innleder strategisk samarbeid med Materialise

canon_materialiseCanon innleder et strategisk samarbeid med Materialise, som er en ledende leverandør av programvareløsninger for additiv produksjon (AM) og 3D-utskriftstjenester.

Gjennom samarbeidet får eksisterende og nye kunder i hele Europa tilgang til Materialise Magics-programvaren, spesialutviklet for å guide brukerne gjennom alle trinnene i AM- eller 3D-utskriftsprosessen på en effektiv måte.

Materialise Magics har et intuitivt brukergrensesnitt som kan tilpasses, og fleksibel klargjøring av data som forbedrer kundens arbeidsflyt for 3D-utskrift. Samarbeidet vil gi kundene mulighet til å:

  • Importere bortimot alle 3D-filformater og opprinnelig fargeinformasjon slik at de har kontroll over originaldataene.
  • Reparere og klargjøre filer, samt løse problemer og opprette data og snarveier som forbedrer arbeidsflyten for 3D-utskrift.
  • Forbedre og redigere data og heve listen for design ved å legge til logoer, serienumre og uthulinger, samt tilføre tekstur og lage gitterstrukturer.
  • Klargjøre byggeplattformen, duplisere deler og plassere dem riktig.
  • Skrive ut bedre komponenter, se på snitt, avdekke konflikter, lagre plattformer og generere nyttige rapporter.

– De kreative og kommersielle mulighetene for 3D-utskrift er enorme, og markedet er i stadig vekst og utvikling. Vi er derfor alltid på utkikk etter muligheter til å forbedre vårt eksisterende tilbud og gi kundene merverdi. Vi er svært glade over samarbeidet med Materialise som gjør det mulig for oss å tilby kundene de beste produktene og løsningene innen 3D-utskrift, i tillegg til gode tjenester og høy kompetanse, sier Chris Blake, Sales & Marketing Director for 3D Printing hos Canon Europa.

– Materialise ønsker å forbedre kommunikasjonen mellom 3D-programvare og 3D-skrivere, slik at det blir enklere for bedrifter å sette ideene sine ut i livet. Vi er svært fornøyde med å kunne samarbeide med et anerkjent navn som Canon. Det gir oss mulighet til å tilby vår programvare for 3D-utskrift til bedrifter som ønsker å skrive ut sine mest ambisiøse modeller og nyvinninger, sier Lieve Boeykens, Business Line Director for 3D Printing Professionals hos Materialise.

Materialise Magics er nå tilgjengelig for Canons kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: