EOS grunnlegger priset i Florida

hans_langer_awardEOS sin administrerende direktør og grunnlegger, Dr Hans Langer fikk utdelt en pris på årets RAPID-evenement i Florida i midten av mai. Langer fikk da utmerkelsen SME Additive Manufacturing Industry Achievement Award, en av 3d-skriververdenens fineste priser.

Utmerkelsen har vært delt ut siden 2008 til en person som har gjort betydelige innsatser for bransjen. Ifølge EOS sjefen i USA er prisen et vitnesbyrd på Langers innovasjonskraft og de tekniske fremskrittene EOS har gjort de siste 27 årene.

Langer grunnla EOS i 1989. Han er idag majoritetseier i foretaket EOS Group og administrerende direktør. Han har en bakgrunn innen laserforskning og har doktorgrad i laserteknikk ved Ludwig Maximilians Universität i München.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: