EOS grunnlegger priset i Florida

hans_langer_awardEOS sin administrerende direktør og grunnlegger, Dr Hans Langer fikk utdelt en pris på årets RAPID-evenement i Florida i midten av mai. Langer fikk da utmerkelsen SME Additive Manufacturing Industry Achievement Award, en av 3d-skriververdenens fineste priser.

Utmerkelsen har vært delt ut siden 2008 til en person som har gjort betydelige innsatser for bransjen. Ifølge EOS sjefen i USA er prisen et vitnesbyrd på Langers innovasjonskraft og de tekniske fremskrittene EOS har gjort de siste 27 årene.

Langer grunnla EOS i 1989. Han er idag majoritetseier i foretaket EOS Group og administrerende direktør. Han har en bakgrunn innen laserforskning og har doktorgrad i laserteknikk ved Ludwig Maximilians Universität i München.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *