Fashion med 3d-teknologi på The Metropolitan Museum of Art

fashion_mmoaGrensen mellom hi-tech og haute couture kan iblant være hårfin, noe som har blitt satt fokus på av The Metropolitan Museum of Arts vårutstilling.

På utstillingen “Manus x Machina: Fashion on an Age of Technology” vises ikke mindre enn 150 objekter som viser hvordan motedesignere har benyttet seg av teknologiske landevinninger gjennom årene for å skape haute couture, men også hverdagsmote for vanlige folk.

Utstillingen viser både nye materialer og nye fremstillingsmetoder, blant annet tilskjæring med hjelp av laserteknologi samt klær tilvirket med hjelp av 3d-skriverteknologi, for eksempel den silikon-kreasjonen som er designet av Iris van Herpen.

For den som besøker New York i sommer kan det være interessant å merke seg at utstillingen på The Metropolitan Museum of Art pågår frem til og med den 14. august.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: