Høyere produktivitet og finish med Arcams Plus-modeller

arcam_plus_modelsArcam lanserer nå en Plus-version av sine systemer Q10 og Q20. Ifølge firmaet dreier det seg om en betydelig oppgradert generasjon av modeller. De nye Plus-maskinene er utstyrt med Arcam xQam, en røntgenbasert funksjon som skal gi bedre autokalibrering og kontroll over elektronstrålen. Bedre overflatefinish utloves også.
Utover xQam inngår også den nye programvareplattformen EBM Control 5.0. Ifølge Arcam skal det her inngå nye funksjoner for mer effektiv og korrekt håndtering av elektronstrålen samt nye strategier for smeltepool, forbedret presisjon og byggehastighet.
– Med Arcams Plus-serie skjerper vi vårt tilbud mot våre hovedmarkeder, implantater og flyindustri, sier Magnus René, Arcams administrerende direktør. Med den innovative Arcam xQam-teknologien tydeliggjør vi vårt arbeid med å ligge i den additive teknologiens frontlinje.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: