Med farge som standard

Innledningsvis kommer Acron til å holde et sortiment med standardfarger – svart, rød, gul, blå, grønn og grå – for rask og sikker produksjon. Utifra en NCS-kode kan man også få sin helt egen nyanse på SLS-detaljer.

Innledningsvis kommer Acron til å holde et sortiment med standardfarger – svart, rød, gul, blå, grønn og grå – for rask og sikker produksjon. Utifra en NCS-kode kan man også få sin helt egen nyanse på SLS-detaljer.

Gjennom en helt ny teknologi blir Acron i Anderstorp først i Norden med å kunne levere SLS-detaljer med produksjonsstandard for i prinsippet hvor mange detaljer som helst. Samtidig er det mulig å velge kulør etter en NCS-kode for at man skal kunne finne sin aldeles egen unike nyanse.

– Den nye metoden er spesielt utviklet for pigmentering av SLS-detaljer og prosessen styres kontrollert gjennom flere ulike steg som garanterer et jevnt og repeterbart resultat, forklarer Kenny Johansson som er markedssjef hos Acron.

– Med den nye teknikken får man ikke bare en perfekt innfarging men dessuten en slettere og mer holdbar overflate på detaljene. Etter overflatebehandlingen plasseres detaljene i et spesielt utstyr sammen med et pigment, enten fra et standardsortiment eller med utgangspunkt fra en spesifikk NCS-kode for å gi detaljen dens helt spesielle kulør.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: