Med farge som standard

Innledningsvis kommer Acron til å holde et sortiment med standardfarger – svart, rød, gul, blå, grønn og grå – for rask og sikker produksjon. Utifra en NCS-kode kan man også få sin helt egen nyanse på SLS-detaljer.

Innledningsvis kommer Acron til å holde et sortiment med standardfarger – svart, rød, gul, blå, grønn og grå – for rask og sikker produksjon. Utifra en NCS-kode kan man også få sin helt egen nyanse på SLS-detaljer.

Gjennom en helt ny teknologi blir Acron i Anderstorp først i Norden med å kunne levere SLS-detaljer med produksjonsstandard for i prinsippet hvor mange detaljer som helst. Samtidig er det mulig å velge kulør etter en NCS-kode for at man skal kunne finne sin aldeles egen unike nyanse.

– Den nye metoden er spesielt utviklet for pigmentering av SLS-detaljer og prosessen styres kontrollert gjennom flere ulike steg som garanterer et jevnt og repeterbart resultat, forklarer Kenny Johansson som er markedssjef hos Acron.

– Med den nye teknikken får man ikke bare en perfekt innfarging men dessuten en slettere og mer holdbar overflate på detaljene. Etter overflatebehandlingen plasseres detaljene i et spesielt utstyr sammen med et pigment, enten fra et standardsortiment eller med utgangspunkt fra en spesifikk NCS-kode for å gi detaljen dens helt spesielle kulør.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: