Nå kan du skrive ut ditt eget mobildeksel

making-custom-phone-case-3d-printing-pen-1Mobiltelefoner har en tendens til å gå lett i stykker om ulykken er ute og man mister dem, spesielt om underlaget er hardt.

Et beskyttende deksel er derfor å anbefale. Men med 3d-skriverteknologi kan man snart designe sitt eget mobildeksel. Det er det amerikanske foretaket Doodler som har utviklet en spesiell 3d-skriverpenn og med denne kan man lage sitt eget mønster.

Først legger man en bakgrunn som man deretter kan utsmykke med forskjellige mønstre, alt etter smak og behag. Metoden kan også anvendes for deksler til nettbrett. Den som selv vil prøve og få mer informasjon kan besøke the3doodler.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *