Nå kan du skrive ut ditt eget mobildeksel

making-custom-phone-case-3d-printing-pen-1Mobiltelefoner har en tendens til å gå lett i stykker om ulykken er ute og man mister dem, spesielt om underlaget er hardt.

Et beskyttende deksel er derfor å anbefale. Men med 3d-skriverteknologi kan man snart designe sitt eget mobildeksel. Det er det amerikanske foretaket Doodler som har utviklet en spesiell 3d-skriverpenn og med denne kan man lage sitt eget mønster.

Først legger man en bakgrunn som man deretter kan utsmykke med forskjellige mønstre, alt etter smak og behag. Metoden kan også anvendes for deksler til nettbrett. Den som selv vil prøve og få mer informasjon kan besøke the3doodler.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: