Prodways lanserer “Les Créations” via Initial

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 26 mai 2016

les_creations_initialProdways har via sitt datterselskap Initial i lang tid samarbeidet med over 150 foretak innen ulike luksussegmenter. Nå lanseres «Les Créations», en divisjon som er spesielt rettet mot foretak som arbeider med eksklusiv design, eksempelvis klokkemakere og juvelere, men også arkitektbyråer, produktutviklere og museer som vil lage eksakte kopier av kjente artefakter og enkelte kunstnere som bruker 3d-teknikk i sitt arbeid.

Satsingen er et resultat av økt interesse fra stadig flere foretak som vil inkludere additiv tilvirkning i sin produksjon. Formålet med «Les Créations» er å kunne tilby kunnskap og produksjon allerede på et første designstadium frem til ferdige produkter tilvirket med 3d-skriverteknikk. Gjennom «Les Créations» skal foretakene kunne skape enkeltstående objekter såvel som produkter produsert i mindre serier men med mye høyere kvalitet på sluttresultatet.

«Les Créations» kommer til å ha tilgang på hele Prodways kunnskap innen 3d-teknikk. Innledningsvis lanseres «Les Créations» i Frankrike, men etter hvert kommer konseptet til å utvides til å omfatte også det øvrige Europa og Nord-Amerika.

Les mer

3D-printede priser i Scandinavian Touring Car Championship

Da årets første STCC-konkurranse ble avgjort nylig, mottok de tre øverste på pallen trofeer som ble 3D-printet med gull-, sølv- og bronsefarget filament.
stccZ62_2506x-1024x682

Skriver ut korallrev og parkourbane

Concrete Print bygde det første 3D-printede huset i Sverige for et par år siden. Siden den gang har selskapet fått flere andre oppdrag for å trykke med betong, sist fundament for å redde Sveriges siste korallrev og en parkourbane til SM-uka i Västerås.
Concrete-Print-1-1024x683

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch

Vinnerne i TCT Awards kåret

I forbindelse med TCT 3Sixty-messen i Birmingham ble årets utgave av TCT Awards 2024 avgjort, som fremhever bransjens beste i elleve ulike kategorier. I tillegg ble tre personer innlemmet i TCT Hall of Fame.
TCT_AWARDS_NCC_050624_KatjaOgrin_110-1024x698

Siste nytt

3D-printede priser i Scandinavian Touring Car Championship

Da årets første STCC-konkurranse ble avgjort nylig, mottok de tre øverste på pallen trofeer som ble 3D-printet med gull-, sølv- og bronsefarget filament.
stccZ62_2506x-1024x682

BigRep med flere høytemperaturmaskiner

Tyske BigRep lanserte nylig ikke bare én, men tre nye 3D-skrivere for utskrift i høye temperaturer. Utgivelsen er et resultat av selskapets oppkjøp av HAGE3D, som ble annonsert i fjor høst.
IPSO105_inFormnext2023-1024x683

Skriver ut korallrev og parkourbane

Concrete Print bygde det første 3D-printede huset i Sverige for et par år siden. Siden den gang har selskapet fått flere andre oppdrag for å trykke med betong, sist fundament for å redde Sveriges siste korallrev og en parkourbane til SM-uka i Västerås.
Concrete-Print-1-1024x683

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch