Prodways lanserer “Les Créations” via Initial

les_creations_initialProdways har via sitt datterselskap Initial i lang tid samarbeidet med over 150 foretak innen ulike luksussegmenter. Nå lanseres “Les Créations”, en divisjon som er spesielt rettet mot foretak som arbeider med eksklusiv design, eksempelvis klokkemakere og juvelere, men også arkitektbyråer, produktutviklere og museer som vil lage eksakte kopier av kjente artefakter og enkelte kunstnere som bruker 3d-teknikk i sitt arbeid.

Satsingen er et resultat av økt interesse fra stadig flere foretak som vil inkludere additiv tilvirkning i sin produksjon. Formålet med “Les Créations” er å kunne tilby kunnskap og produksjon allerede på et første designstadium frem til ferdige produkter tilvirket med 3d-skriverteknikk. Gjennom “Les Créations” skal foretakene kunne skape enkeltstående objekter såvel som produkter produsert i mindre serier men med mye høyere kvalitet på sluttresultatet.

“Les Créations” kommer til å ha tilgang på hele Prodways kunnskap innen 3d-teknikk. Innledningsvis lanseres “Les Créations” i Frankrike, men etter hvert kommer konseptet til å utvides til å omfatte også det øvrige Europa og Nord-Amerika.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: