UPS satser på videreutviklet 3d-service

UPSprintDet verdensomspennende transportforetaket United Parcel Service (UPS) har bygget opp et imponerende nettverk av 3d-butikker rundt om i USA der foretak såvel som privatpersoner kan få sine ideer virkeliggjort med hjelp av 3d-skrivere.

Nå tar man neste skritt i og med at UPS innleder et strategisk samarbeid med det tyske programvareforetaket SAP med formål å bygge opp en logistikkjede, som gjør det mulig for kunder rundt om i USA å få sine produkter 3d-utskrevet og leverert i løpet av 24 timer.

Tjenesten henvender seg i første rekke til foretak som vil minimere sine lagre for i stedet kunne tilby sine kunder å bestille on-demand. Så fort en bestilling kommer inn til UPS sendes en produksjonsordre til ett av UPS 3d-sentra som så tilvirker produktet og deretter sender den til sluttkunden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: