UPS satser på videreutviklet 3d-service

UPSprintDet verdensomspennende transportforetaket United Parcel Service (UPS) har bygget opp et imponerende nettverk av 3d-butikker rundt om i USA der foretak såvel som privatpersoner kan få sine ideer virkeliggjort med hjelp av 3d-skrivere.

Nå tar man neste skritt i og med at UPS innleder et strategisk samarbeid med det tyske programvareforetaket SAP med formål å bygge opp en logistikkjede, som gjør det mulig for kunder rundt om i USA å få sine produkter 3d-utskrevet og leverert i løpet av 24 timer.

Tjenesten henvender seg i første rekke til foretak som vil minimere sine lagre for i stedet kunne tilby sine kunder å bestille on-demand. Så fort en bestilling kommer inn til UPS sendes en produksjonsordre til ett av UPS 3d-sentra som så tilvirker produktet og deretter sender den til sluttkunden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: