Formlabs flørter med smykkeindustrien

castable_resinFormlabs retter seg mot markedet for smykker med en ny avtale med foretaket Gesswein, en global distributør av produkter for smykkeindustrien. Parallellt med avtalen slipper Formlabs også en oppdatering av sitt materiale for smykkestøping.

Det nye materialet, med navnet Castable Resin, er et voksliknende materiale som skal gi ekstremt fine detaljer og fin overflatefinish, mener Formlabs. Det skal i sin tur redusere ferdiggjøringsjobben.

– Etter lanseringen av Castable Resin for to år siden benyttes materialet i stadig større utstrekning i juvelerverden for en rekke applikasjoner, sier David Lakatos, produktsjef hos Formlabs. Vi har arbeidet nært med mange av våre kunder for å få tilbakemelding på vårt oppdaterte materiale, noe som ga oss muligheter til å optimere materialet for smykkeproduksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: