Gigantskriver får distribusjon i Norden

massivit_visutechDen svenske distributøren innen grafisk utstyr, Visutech, utvider sin virksomhet og produktportefølje med 3d-skrivere gjennom en partneravtale med israelske MASSIVit 3D.

MASSIVit-systemet er hva byggevolum angår en av de største løsningene for 3d-utskrifter i storformat. Systemet baseres på den egenutviklede GDP-teknologien (Gel Dispensing Printing).

Gjennom Visutech tilbyr MASSIVit 3D en helhetsløsning i form av maskin, materialer, løpende service og support.

MASSIVits utstyr kan benyttes for displaymateriale i butikk, restauranter og kjøpesentra, prototyper, utstillingsmateriell og underholdningsbransjen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: