Kostnadseffektiv desktopbasert SLS-skriver

sinterit_lisaGjennom en ny avtale er 3D Center eksklusiv distributør for 3d-skriveren Sinterit Lisa på det nordiske og baltiske markedet. 3d-skriveren Sinterit Lisa er ifølge 3D Center den første profesjonelle SLS-maskinen i desktop-format på markedet.

3D-skriveren Sinterit Lisa lager detaljer i nylonbasert materiale (PA 12). Byggvolumet ligger på 150 x 200 x 150 millimeter. Skriveren varmes av et uavhengig varmesystem for kolbe, sylinder og byggeplattform. I den medfølgende programvaren Sinterit Studio 2016 styres arbeidet i maskinen med en lagoppløsning på 60-150 My. Gjennom en sinnrik konstruksjon av maskinen kan vedlikehold og rengjøring utføres meget enkelt.

– Mange av de foretakene vi diskuterer additiv tilvirkning med har behov for mindre og sterke detaljer. I flere av disse tilfellene har det tidligere vært vrient å forsvare en investering som et større produksjonssystem innebærer. Derfor er vi glade for å kunne presentere Sinterit Lisa som er en meget kostnadseffektiv SLS-maskin. Dette er noe mange foretak har ventet på, sier Ulf Qviberg, adm dir hos 3D Center.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: