Kostnadseffektiv desktopbasert SLS-skriver

sinterit_lisaGjennom en ny avtale er 3D Center eksklusiv distributør for 3d-skriveren Sinterit Lisa på det nordiske og baltiske markedet. 3d-skriveren Sinterit Lisa er ifølge 3D Center den første profesjonelle SLS-maskinen i desktop-format på markedet.

3D-skriveren Sinterit Lisa lager detaljer i nylonbasert materiale (PA 12). Byggvolumet ligger på 150 x 200 x 150 millimeter. Skriveren varmes av et uavhengig varmesystem for kolbe, sylinder og byggeplattform. I den medfølgende programvaren Sinterit Studio 2016 styres arbeidet i maskinen med en lagoppløsning på 60-150 My. Gjennom en sinnrik konstruksjon av maskinen kan vedlikehold og rengjøring utføres meget enkelt.

– Mange av de foretakene vi diskuterer additiv tilvirkning med har behov for mindre og sterke detaljer. I flere av disse tilfellene har det tidligere vært vrient å forsvare en investering som et større produksjonssystem innebærer. Derfor er vi glade for å kunne presentere Sinterit Lisa som er en meget kostnadseffektiv SLS-maskin. Dette er noe mange foretak har ventet på, sier Ulf Qviberg, adm dir hos 3D Center.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: