Massivits 3d-printer på Exporama

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 25 august 2016

Visutech har en sterk posisjon som helhetsleverandør innen digital teknikk på det grafiske markedet i Norden, og tilbyr en komplett portefølje innen HP Indigo, HP PageWide Web, HP mid-range Latex och HP Scitex samt det nyeste tilskuddet 3D-skriver fra MASSIVit.
Sign og Print -messen på Exporama utenfor Oslo kommer Visutech for første gang i Norden til å vise frem en MASSIVit 3D-skriver.
MASSIVit-systemet er den største, hurtigste og mest avanserte løsningen for 3D-utskrifter i storformat. Systemet baseres på den egenutviklede GDP-teknologien (Gel Dispensing Printing) – en løsning som kommer til å være startskuddet for en eksplosjon på markedet i printing av store 3D-objekter, noe som betyr mye for en rekke ulike bransjer verden over.

Sign og Print-messen er en bransjemesse for produsenter, leverandører og kunder i den grafiske bransjen. I år avholdes messen 14. og 15. september på Exporama på Hellerudsletta utenfor Oslo. Messen er gratis, men krever påmelding, og det kan du gjøre her. Foruten 3d-printeren fra MASSIVit, kan de som er interessert i 3d-teknologien også besøke Protechs stand på messen, de har med seg 3D-printere fra Stratasys og MakerBot. Du har også muligheten til å teste å ta en 3d-selfie med en håndskanner fra Thaiber 3DP, du får med deg filen slik at du senere kan lage en 3d-figur av deg selv!

Lenke: Sign&Print-messen 2016

Les mer

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch

Vinnerne i TCT Awards kåret

I forbindelse med TCT 3Sixty-messen i Birmingham ble årets utgave av TCT Awards 2024 avgjort, som fremhever bransjens beste i elleve ulike kategorier. I tillegg ble tre personer innlemmet i TCT Hall of Fame.
TCT_AWARDS_NCC_050624_KatjaOgrin_110-1024x698

Massivit solgte femten 3D-printere i storformat på Drupa

Under Drupa-messen lansertes Massivit 3000, selskapets nyeste storskala 3D-printer i produktlinjen Gel Dispensing Printing, beregnet for høyhastighets produksjon av store deler, og de fikk 15 bestillinger på sine maskiner der og da.
Massivit 3000

3D-printer i lommeformat

Forskere ved MIT og University of Texas i Austin har utviklet en brikkebasert 3D-printer som er omtrent på størrelse med en mynt. Denne unike lille tingesten skal for eksempel kunne brukes til rask prototyping på farten.
mit_chip-printer-01-PRESS_1

Siste nytt

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch

Vinnerne i TCT Awards kåret

I forbindelse med TCT 3Sixty-messen i Birmingham ble årets utgave av TCT Awards 2024 avgjort, som fremhever bransjens beste i elleve ulike kategorier. I tillegg ble tre personer innlemmet i TCT Hall of Fame.
TCT_AWARDS_NCC_050624_KatjaOgrin_110-1024x698

Audi Sport sparer flere uker på å 3D-printe verktøy

Da den nye elbilen Audi E-Tron GT skulle lanseres, trengte Audi-fabrikken i Heilbronn, Tyskland, raskt å skaffe 200 verktøy, jigger og fiksturer. Løsning? 3D-printing og programvare for design-automatisering.
Audi-Trinckle-0H6A1913-1024x683

Inspirert til nye farger av powertools

Inspirert av fargene på powertools fra merker som Ryobi, Dewalt, Makita og Milwaukee introduserer add:north nye farger i sitt sortiment for X-PLA tråder.
addnorth_xpla-matt