Massivits 3d-printer på Exporama

Visutech har en sterk posisjon som helhetsleverandør innen digital teknikk på det grafiske markedet i Norden, og tilbyr en komplett portefølje innen HP Indigo, HP PageWide Web, HP mid-range Latex och HP Scitex samt det nyeste tilskuddet 3D-skriver fra MASSIVit.
Sign og Print -messen på Exporama utenfor Oslo kommer Visutech for første gang i Norden til å vise frem en MASSIVit 3D-skriver.
MASSIVit-systemet er den største, hurtigste og mest avanserte løsningen for 3D-utskrifter i storformat. Systemet baseres på den egenutviklede GDP-teknologien (Gel Dispensing Printing) – en løsning som kommer til å være startskuddet for en eksplosjon på markedet i printing av store 3D-objekter, noe som betyr mye for en rekke ulike bransjer verden over.

Sign og Print-messen er en bransjemesse for produsenter, leverandører og kunder i den grafiske bransjen. I år avholdes messen 14. og 15. september på Exporama på Hellerudsletta utenfor Oslo. Messen er gratis, men krever påmelding, og det kan du gjøre her. Foruten 3d-printeren fra MASSIVit, kan de som er interessert i 3d-teknologien også besøke Protechs stand på messen, de har med seg 3D-printere fra Stratasys og MakerBot. Du har også muligheten til å teste å ta en 3d-selfie med en håndskanner fra Thaiber 3DP, du får med deg filen slik at du senere kan lage en 3d-figur av deg selv!

Lenke: Sign&Print-messen 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: