The Simpsons får 3d-printer

3d-printeren i spillet

3d-printeren i spillet

The Simpsons er en populær amerikansk tegnefilmserie, som også har et voksent publikum. Folk som spiller mobilspillet “The Simpsons: Tapped Out” har merket at den virtuelle byen Springfield nå er utstyrt med en egen 3d-printer. Det nettbaserte spillet innfører stadig nye ting, og med 3d-printeren kan spilleren lage gjenstander som del av de forskjellige oppdragene i spillet.

IMG_0085

Man skal lage 5 gjenstander først for å komme videre med 3d-printeren

Fri fra virkelighetens konvensjoner kan 3d-printeren til The Simpsons produsere – ikke i et byggekammer men i friluft – noe som gir færre begrensninger på objektenes størrelse.

IMG_0088

Man kan lagre gjenstandene til senere bruk eller plassere de ut i den virtuelle byen Springfield.

IMG_0090

Først prototyper, deretter masseproduksjon forklarer den teknisk begavede.

IMG_0089

Homer foretrekker de enkleste løsningene.

Med 3d-printeren i Springfield kan man blant annet lage fremtidsvisjonen svevende reklameskilt.

Illustrasjonene er hentet fra spillet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: